Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pokazati ustasama da ne moze da bude kako oni kazu treba nam politika sa stavom, tvrda politika moderna evropska politika koja ne dozvoljava da se od drzave pravi privatna prcija. HDZu i SDA su odbrojani dani u federaciji i konacno se raspada koalicija koja traje 30 godina u sluzbi pljacke i stvaranja nacionalne mrznje.
Ovaj je isti....njegova balvanusa (zena debelih podlaktica i listova noga) D.Zelenika je prevagnula za akcize i stala uz hdz,sda,sbb i snsd
Marginalna HDZ 1990 koja svoj politički program temelji na kritici HDZ BiH nema nikakav politički kapacitet niti brojnost članstva koje bi moglo bilo kome garantirati razvoj BiH u bilo kojem pogledu, počev od privrede, eurointegracija, kriza zdravstva, školstva, sudstva. Ovo je gomila ublehaša, koji računaju na bošnjačke glasove, kao i Komšić, koji jednako kao i ova manja grupa građana ne vide način da riješe bilo koje hrvatsko pitanje, a hoće da predstavljaju taj narod.
Ne važna politička partija koja svoje poene kupi na kritikama vladajućeg HDZ BiH i očekivanjima bošnjačkih glasova, obične ublehe koje zanima samo fotelja i vlastiti interes.
Hočemo Čovića za predsjednika tkz Republike Srpske JER JEDINO ON moźe vratiti Bosanske katolike raseljene iz tog okupiranog djela Republike Bosne !
Kako je krenulo kod ovih Bosanskih tkz Hrvata svi koliko ih zivi u Bosni ce biti na nekoj funkciji ?
slogan glasi ovako: sve drugo ce proci a nacionalisti ce ostati. zalosno ali istinito.
Božo Ljubić demokratizuje Paganiju ... ne mogu ja ovo više čitati, lakše bih podnio da gledam Austin Powers-a
Dok je bio Raguz moglo se nesto a ovako...
NAdamo se bogatoj koaliciji i žetvi ! Srbi vode sitrago protiv NATOa radi upotrebe osiromašenog uranijuma. KAo stradaju mališani ! Međutim svjetska javnsozt je saglasna da su Srbi dobili upravo ONO ŠTO SU I ZASLUŽILI, jer je upotreba obogaćenog uranijuma predviđena samo nad bogatim i tehnološki razvijenim zemljama kao JAPAN ! :) http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=406815
I SAD, SBB i BOSS, prave isto veliku koaliciju. Zvace se KoALIJICA - DA OSTANE NAM ISTO INŠALAH
ovo je dobar covjek
tuga sta se radi i tuga da se jos daje podrska nacionalistickim strankama hdz, sda, snsd, sds
Maloprije zovem ured Predsjednice Hrvatske da Predsjednica da izjavu za novinsku kuću u kojoj radim , povodom sastanka u Mostaru i povodom afere Agrokor. Dobih sljedeći odgovor : "Predsjednica ne može sad. Mora se nafljaskati... u 13 sati drži predavanje na medicinskom faksu u Mostaru."