Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDITE ŠTA SE DESI KADA JEDNA ŽENTURAČA ZAKUHA. CVIJANOVIĆEVA UKAKILA MOTKU A SADA SE NE BIRA NI SREDSTVO NI NAČIN DA ISPADNE DA JE ONA KAO ,,NEVINO OPTUŽENA,, TAKO VAM JE KADA IMATE POSLA SA ŽENAMA U POLITICI A KOJE NISU DORASLE ZADATKU.
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
SDA- narod zna (da su govna)... Sve im neka anti-cetnicka ideologija u ustima, a pro-cetnickim snagama dopustaju da udaraju po neduznim novinarima... Hebem ti glup narod, ne kontaju da su svi ista govna, koja gledaju samo svoj interes... Podrska Kljiksovcima!
Ima li iko u ovom Sarajevu vise "muda" medju Bosnjackim politicarima
Zamisli da sad odu iz Federacije inspektori istrazivati smrt Milana Vukelica u Banja Luci pretresu i pretresu blic redakciju
zeljka cvijanovic je rekla da ima muda i da je boli quratz za svim ovim sranjem.
.....u SDA čekaju šta će šaja reknut:)))
...evo javio se i HDz 1990, a HDZ će se ograditi dok čović ižljubi u pakaš jarana dodu:)))
Nije mi jasno zašto je SDA koja ima pod kontrolom MUP Kantona Sarajevo a to smo vidili kad su pendrečili Fahrine huligane dozvolila i surađivala sa policijom Dragog vođe Laktašenka da pretresa Klix
Svi podrzavaju samo Anti Bošnjačka stranka SDA ništa ne bleji.
Hah izvini srećo nisam čito dalje komentare pa nisam vidio da je već neko napisao. :D
Hdz BiH i rtrs nece podrzati klix i slobodu novinarstva :) to dosta govori..LP
Ako se ne oglase to je to,slazem se..