Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...onaj se prifatio bobovca, ovaj stećaka...nećel se ko zaj­ebat pa sić u rudnik?
Eee jedan je Tito bio........
grad na ćuni, ja koliko sma shvatio, tebe niko i ne registruje!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dobri čovječe - samo naprijed!
Radončić do pobjede
Podvucimo crtu je najnejasnija promotivna poruka ovih izbora. HDZ je pametno izabrao Hrvatski izbor.
puno uspjeha na izborima momce !
Da se ja pitam, sve bih vas poskidala sa sa plakata i povjesala za vratove na bandere. Ne bih vam ni sudila, jer i vi ste svi nama presudili bez sudskog procesa na dozivotnu patnju.
pa bilo sta drugo da je rekao nego radna mjesta nema ih njemacka a ne ti
To Raguz,samo otvaraj nova radna mijesta gdje god stignes i sto vise,jer od glave visak ne boli.
Ako čujem da je neka stranka sa sobom dovela na predizborni skup investitore koji budu rekli konkretno u kojem mjestu i koliko će otvoriti radnih mjesta za tu stranku ću glasat.
Cekaju nas sretnija i prosperitetnija vremena. Koliko sam razumio, sad će, što bi Fahro rekao, krenuti cunami zapošljvanja. Pizda li vam materina manipulatorska!
ne mojte glasati za ikog drugog osim sdp-sda jer ostali samo lazu da ce otvorit radna mjesta a ova koalicija je do sad pokazala da nista ne laze i otvorili su do sada 100 hiljada radnih mjesta u telekomu i elektroprivredi a sad su rekli otvorit jos milijardu pa glasajte za sdp-sda jer tu je buducnosti i oni nelazu