{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HDZ 1990: Nova radna mjesta su naš imperativ

F
18.9.2014. u 09:35
2
56
HDZ 1990: Nova radna mjesta su naš imperativ
2
HDZ 1990: Nova radna mjesta su naš imperativ
Martin Raguž
HDZ 1990 predstavio je u srijedu Parku prirode Hutovo blato program i kandidate te stranke za sve razine vlasti, saopćeno je iz te stranke.
"Prirodna ljepota netaknute prirode Hutova blata, samo je personifikacija ukupnih potencijala, kao i prirodnih resursa kojima naša zemlja obiluje", poručio je predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž, dodavši kako je vrijeme za valorizaciju tih potencijala kako bi stvarali nova radna mjesta s ciljem zaustavljanja egzodusa i odlaska iz ovih, uistinu prelijepih krajeva.

Generalni sekretar HDZ-a 1990 i nositelj liste za Skupštinu HNK Ilija Cvitanović ukratko je prezentirao rad i aktivnosti HDZ-a 1990, koji, kako je kazao, sasvim sigurno bilježi rast članstva i artikulira sve veću potporu.

"Tu činjenicu svakodnevno potkrepljuju relevantna istraživanja kao i informacije s terena", rekao je Cvitanović dodavši kako HDZ 1990 u izbornu utrku ulazi pun samopouzdanja.

Nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Zdravko Kuzman, predstavljajući federalnu listu, naglasio je kako lista koju predvodi ima kredibilitet, kvalitet i potencijal te kako su upravo kandidati HDZ-a 1990 alternativa lošoj dosadašnjoj politici koja je, kako HNK, FBiH, tako i BiH u cjelini dovela u stanje slobodnog pada u kojem političke elite egzistiraju na račun običnoga čovjeka, čiji je životni standard doveden na rub.

"Vrijeme je da podvučemo crtu tim negativnim praksama i krenemo u stvaranje bolje i pravednije budućnosti", kazao je Kuzman.

"HDZ 1990 nudi nesebičan rad u borbi za europski put države, kako u političkom, tako i na privrednom te socijalnom planu. Privreda i radna mjesta su naš imperativ", kazala je nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Dijana Zelenika.

"Budimo odgovorni ljudi i nemojmo skrštenih ruku promatrati kako naša zemlja ide silaznm putanjom, dok naši mladi odlaze. Podvucimo crtu i stvarajmo zaposlenu Bosnu i Hercegovinu", zaključila je Zelenika.

Po riječima predsjednika HDZ-a 1990, oktobarski izbori predstavljaju referendum na kojem će se birati između europske, ravnopravne, zaposlene BiH i BiH koja je obilježena stalnim sukobljavanjima, nepotizmom, korupcijom i svim negativnim praksama "koje su prisutne u društvu u kojem živimo".

"HDZ 1990 nudi europski put Bosne i Hercegovine, a kao najbolji primjer toga je prijem HDZ-a 1990 u članstvo EPP-a, najjače grupacije europskih stranaka", kazao je Raguž, stoji u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: