Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA BOŽO TEBI I HDZ 1990 MJESTA U VLADI FEDERACIJE BIH.IDI DODIKU I NEKA TEBI DA MJESTO U REPUBLICI SRPSKOJ.OPORBO DO 2014.
samo polako počeće rekonstrukcije ali zatvora da se malo prošire jer će ih popuniti ovi lopovi iz dva HDZ-a.
Svjedok holokausta u Bundestagu » Mora da Svabe zale sto je prezivio, kao sto zale za Grcima
Ko ove propale gnjide i političke mrtvace išta pita? HSP i NSRB su na vlasti umjesto vas koji ste odlučili da budete krpa-otirač Dodiku i Čoviću. Ne možete se dogovoriti u Livnu između dva HDZ-a a vi bi da određujete ko će biti vlast u FBiH!
Dapace da je rekonstrukcija Federalne vlade neminovna i to ODMAH. I tako treba nastupiti. Prekinuti svaku suradnju na federalnom nivou sa oktrojiranom, neustavnom i nelegalnom vlascu dok se to ne rijesi. Ova zemlja je konstantno u krizi zbog slicnih stvari. Mora se prekinuti taj krug.
OVAJ LJUBIĆ JE JEDNA NAJVEĆA GNJIDA I ZAKUHANT NA CIJELOM PROSTORU BIH..TO JE JOŠ IZ RATA ZAGOVORNIK ZLOČINA ,LOPOVLUKA I SVEGA OSTALOG TO JE UBAČANI FAKTOR DA KONSTANTNO IZAZIVA NEREDE I SPREČAVA NAPREDAK FBIH..OVAJ JE ZA ZATVORA A NE ZA VLADE..NAJVEĆE SMEĆE U BIH JE LJUBIĆ SIGURNO GOREG I ZLOBNIJEG ČOVJEKA NEMA ..BOŠNJACI UPAMTITE DODIK I LJUBIĆ DVA NAJVEĆA NEPRIJATELJA BIH
ČUJ HERCEGOVAČKIH ŠKUTORA ŠTO IM JE MUKA..............CRKNI TE ŠKUTORI ENO VAM DODIKA ON VAS J.BE PA SE I KOD NJEG KUPAJTE ŠKUTORI I PRODANE DUŠE..
Sto je babi milo to joj se i snilo.Tako i hdz sanja rekonstrukciju vlade a i ovi drugi da je genocidna zauvijek.
HDZ 90 uz bivsu SBiH je najveci propalitet na politickoj sceni, otkako je politike kod covjecanstva. Cestitamo!
RS zauvijek, rekostrukcija vlade FBIH dok mora!