Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad kada sam saam u kuci,napunim kadu kecapom, udem i pretvaram se da sam pljeskavica ;3
nisu ovo ispovijesti (ispovesti)
Covjek koji je u danima rata ostao u Sarajevu i bio clan predsjednistva BH....Napoakon neki hrvatski predstavnik koji ima pameti :)
Da, covjek koji bi zelio Herceg Bosnu drugim metodama od Covica. Hajde ne serite, Raguz nije ni blizu covjeka koji bi napokon imao nesto corbe u glavi da skonta da cetnicka politika Hrvate vodi u veliku opasnost.
Ne valja mi ni Bakir, ali razlika izmedju Raguza i Covica ili HDZ-a i HDZ-a je ista kao izmedju Tadica i Kostunice, ono zele veliku Srbiju, samo se ne slazu o nacinu kako do nje doci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Raguz je Tito za onu budalu Ljubica koga je Dick preko Covica koristio da destabilizuje BiH sto je vise moguce...
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH juče saopštile da od 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio narodu da za sad bude smiren, a Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
HDZ BiH je 100 % Ustaška stranka u BiH.90-tka baš i nije tako ekstremna i između ostalog,zato su se i razišli.Dolaskom Raguža na čelo HDZ '90 primjećuje se veći zaokret i otklon od dosadašnje politike.Na proteklim pregovorima,jasno je i pticama na grani da je sve palo zbog Čovićeve tvrdolinijaške politike,pa je ovo u Livanjskom kantonu dobar razlog da se liberalniji Raguž distancira od tvrde i nerazumne Ustaške politike.
"divide et impera" dragi moji hrvati, a vi se koljite oko mrvica,
Definitivno ne vidim kvalitetnijeg političara u BiH osim Radončića, jedino on nastoji i može ovu zemlju izvući iz ćorsokaka u kojeg su dovele SDP, SDA itd...
Tu si u pravu, jedino Radončić ima podršku od amerikanaca, EU i od naroda da naz izvuče iz ovog gliba u kojeg nas je doveo SDP i SDA..
MEni je se RAguz dopadao i u vrijeme one krize HSP NsRzB HDZ i HDZ1990 jer su mu stavovi bili okrenuti zaista prema nekoj buducnosti i evropskoj perspektivi,medjutim,tada glavnu rijec je vodio Ljubic koji se okrenuo Covicu i onda su sa DOdikom napravili pakt oko treceg entiteta smo izgubili bespotrebno 3g... Meni je malo smijesno sto sad se vise govori o Hrvatskom clanu predsjendistva nego o presudi Sejdic Finci Rome i ostale niko ne psominje na ovim pregovorima nego kako napraviti model da Hrvatski clan Predsjednistva bude iz MOstara izabran,paradoksi...Nadam se da ce RAguz okrenuti kurs ali ne predizborni marketing nego zaista da se okrene rjesavanju problema u Federaciji..
Martin Raguž je dobar čovo. Ako ne raskine odnose sa lopovima iz HDZ BiH i sam će propasti.
a vidite ljudi Raguža lovčine stolačke.Svu humanitarnu pomoć u Stocu je razgrabio sa ostalim stolačkim lopovima.
mislio sam lopovčine.
ko je u ratu bio cist, danas 100% nije u vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosta nacionalistickih stranaka!!!
Ionako HDZ trijumfalno pobjeđuje 2014 kod Hrvata...može se Martin slobodno sa Zvonkudinom i Lijanom počet družit....
HDZ trijumfalno pobjeđuje kod ZAPADNOHERCEGOVACKIH Hrvata jedino i iskljucivo zbog toga sto ti isti Hrvati kolektivno mrze Bosnjake i zele im ga zapapriti na taj nacin da glasaju za zapadnogercegovacku Cirilicu iz prostog razloga sto on igra kompe sa velikosrbima za Veliku Srbiju. To Raguz ne moze, a i nece promijeniti.
živi bili pa vidjeli ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
NE ZNAM STA DA SE DESI, ZAPADNOHERCEGOVACKE USTASE CE GLASATI ZA KLEPTOMANSKU ORGANIZACIJU HDZ, DRAGANA CIRILICE COVICA. OPET OVAJ DOK GOD BUDE U VLASTI CE IGRATI KOMPE SA VELIKOSRBIMA U ZELJI DA NAPRAVE VELIKU SRBIJU. TO KO IMA ILUZIJE DA CE SE DESITI DRUGCIJE, NEKA SAMO POGLEDA REZULTATE IZBORA OD DAYTONA DO DANAS, PA CE VIDITI DA SE RADILO MALTENE SVAKI PUT O PLEBISCITNOJ PODRSCI I TO TOLIKOJ DA TO CAK MOZDA I POTEZE PITANJE SVRHE IZBORA KOD HRVATA KAD UVIJEK IDENTICNO GLASAJU.
Sukob Covica i Raguza i HDZove dvije iskljucivo KADROVSKE frakcije je iskljucivo u kadrovskim rjesenjima., ono a "gdje sam tu ja".
SNSD vs SDS HDZ vs HDZ1990 SDA vs SDP
ma neka nam najave da se gube iz nasih vidika, to bi bila vijest!
lazu, sviranje kurcu, idemo dalje.