Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi napuštaju brod koji tone, brod zv. SDA. Dani su im odbrojani, oktobar je novi Dan Bosne i Hercegovine! Fahro do pobjede! 🍀🍀🍀
@GTA.gacko SDA i SBB tonu ZAJEDNO
dzaba vam skripte, botine - tonete zajedno 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto ti bege gutica bakire
Hah, pocelo snimanje velikog brata na jako cudnom mjestu :)
Ja ne znam sta se Rancic buni, pa Began je Izetbegovic savjetnik a savjetnik je za glavu, mialim to je njegov resor. Covjek djelovao u svom resoru. Hahaha Koji ste vi kriminalci SDA, da se hocete pobiti izmedju sebe pa da normalna raja malo dusom dahne.
Pa da je go.no čovjeka se trebalo odbraniti od strane kolega u stranci. Ili to govori o ljudima... Dobar potez
Ako ga je Bego Gutić gađao PVC flašom nije u redu da podnosi ostavku.
Napustio stranku SDA ( kako sebi vole tepati Stranka Dragog Alije) jer su ga gađali flašom koja nije zelena u kojoj je bio alkohol. A sve se ne pije među SDA banditima. Neka ga pošalju Sebiji na KCUS da pregleda jel uzimao i konzumira li alkohol i jesu li krhotine stvarno zelene boje.
Ko tebe kamenom, ti njega flašom. Obavezno flaša mora biti od bezalkoholnog pića.
Sto nisi gadji gutica sa 9mm
Demokratija na SDA nacin.
KRIMINALNA HOBOTNICA NA HAPARATIMA!
Bego Gutic, Guto Begic, isti k**ac, slika i prilika, pa ovog se rodjena mati stidi.
ovaj Bego iz fine neke gusarske porodice....
Begu malo prenijelo
Nije politika svakako za njega! Čuj, BiH političar ušao na sjednicu "nenaoružan", pa nije Bundestag!
Brod tone, Rancic citav rat nacelnik CSB Tuzla, obogatio se ovaj Rancic na racun SDA.Zao mi sto ga Gutic nije prebio, jer je to lik za nigdje i nista, klasicni uhljeb.