Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....\"već viđane u zemljama zapadne Evrope\".... nastavak sa gornjeg posta....nije mi se iskopiralo :)
citas li ti? Pise \"I ona i Đipa su nam potvrdili da će nanesena boja trajati nekoliko dana, ili do prve jače kiše\" Meni pravo lijepo izgledaju...a sto se zakona tice, takodjer pise: \"Mi smo dali saglasnost u skladu sa Zakonom o saobraćaju BiH. Dozvoljeno im je da ofarbaju pješačke prelaze u urbanom dijelu grada\"\'šarene zebre\' \"već viđane u zemljama zapadne Evrope\" a sto se tice toga \"ovo moze samo kod nes i slicno...\" \"
kvalitetna im boja, već se izbrisale!
glupane imaju i semafori
sreca pa se nije ispralo :)
Koja glupost. U subotu se zamalo ne sudarih radi tih zebri..Ovo treba kazniti..
Istina, MI TREBAMO ZELENE ZEBRE OVA NEURBANA , ODNOSNO NAJVECA KASABA u BIH TREBA IMATI ZELENE ZEBRE. OVA KASABA JE GRAD SVIH BOSNJAKA , ARAPA I TURAKA .
Jedino gdje su pogriješili je što su boje trebale biti fluoroscentne obzirom da ovi novi vozaći od svog nosa ne vide ni svoju mamu a kamoli zebre.
:-)))
ako pregazim pjesaka, nikome ne odgovaram, jer te zebre ne postoje u prometnom zakonu.
onda cu ja pjesacki pred svojom kucom prefarbati u crno a ne u te pedderske boje.
@Preporuka PROCITAJ ZAKON O SAOBRACAJU (o horizontalnoj signalizaciji), a kada skontas kakvu su glupost uradili otici ces na bjelasnicu i brati ljubicice i oplodjavati drvece po zelengori jer o saobracaju nemas pojma! JEDNO JE HVALITI NESTO STO JE LIJEPO ILI KUDITI NESTO STO NIJE, A SASVIM DRUGO JE KRSITI ZAKON I PRAVITI CIRKUS NA CESTI! Mogli su napisati na sred raskrsnice Hayat TV. Jel vam i to fancy?? Gdje ste to jos vidjeli?
http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=655278313#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts fun page za pipu dijamanta! BiH4ever
ja se prepo da nisu kojim slucajem u ovo gay boje, pa da opet stoku bolesnu moramo udarati
U Sarajevu treba da budu zelene zebre jer smo mi Muslimani