Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagradno Pitanje!!! - Ima jedna drzava -U njoj jedan kriminalac -Povezan sa narkodilerima -Ima Tornjeve -Ima privatni avion (drzava nema aviona) -Kriminalci i Narkodileri mu kucni prijatelji -Ima vazno politicko mjesto u toj drzavi -Ima svoju stranu (stranka jednog lica) -2010 kandidovao se za Predsjednika i porazen -2010 organizova paljenje zgrade Vlade FBiH -2012 njegova stranka gubi na izborima -2014 organizuje drzavni udar -2014 organizuje rusenje i paljenje drzave -2014 organizuje 30 dana terorisanja sarajlija -Prijatelj mu cetnicki dobrovoljac Vucic -"Sveze i pouzdane" informacije salje cetnickom dobrovoljcu Vucicu, Pitanje: ------Kako se zove ta osoba?? Nagrada ---- Za tacan odgovor imate godinu dana besplatan Avaz!!!
-mb82mm62mm. upravu ste ima vecernju skolu,jeste i scepoi tornjak ali na zalost odgovor je nepotpun.. Pokusajte ponovo :)) -mujo2,upravo tako bio kafedzija u ratu, za bosanski jezik mu treba prevodilac , ime je nazalost tacno......Javite se urednistvu Avaza da preuzmete ovu "vrjednu" nagradu,,, sljedecu godinu dana imate papir za potpalu vatre... Nagrada i dalje vazi,, javljajte i osvojite pribor za jutarnjo potpaljivanje vatre................
Samo teroriste u prdekanu i osuditii.......... to su neprijatelji BiH ...............
Bit ce bolje ovim momcima u zatvoru , makar imaju sta jesti i piti nego na slobodi !
Teroriste osuditi na dozivotnu............ oni pale sto agresor nije uspio..........kako ich nije sramota........trebaju se sami ubiti...........oni su nanijeli vise stete ovj drzavi nego cetnici......
koga da osudis ba, nisi ti normalan, radi se o momku koji je iz revolta kao i svi protestanti kamenovali i palili zgrade, pa sto sve ne osude.. i nemoj da balavis o cetnicima njegov otac (Trnka) je tesko ranjen na Treskavici 80 % invalid i zato suti kad neznas o kome se radi suti makar Bog ti dao...
On je terorista i to stoji,,, znaci ti i cetnici iz revolta palili i treba da im se divimo...... on je terorista koji je spalio sto cetnici i agresori nisu uspjeli..........to je djubre Koje treba na stub srama.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba kazniti one politicare majmune zbog kojih se sve ovo desilo :)
ko ce odgovarat sto su drzavni sluzbenici arhiva prvi pobjegli kucama i ostavili takvo blago ! gdje su vatrostali sefovi i ostala protupozarna zastita kad se u arhiv moze tako uci ko u trafiku ?
Ok, ovo je terorizam ako tako kazete, ali kako se naziva ovo sto vlast radi zadnjih 20 godina? Da ste ovako brzi i pravedni sa pravim kriminalcima, do paljenja ne bi ni doslo.
da su donijeli benzin pred Bakirovu kucu verujem da bi ih u Guantanamo otpremili
Nisu mogli do b Bakirove kuče na poljinama .Sedam trensportera punih specijalaca su čuvali poljine a predsjedništvo.opštinu ...ko jebe.
Sve dok nas Bakir Zlatko i Dodik budu vodili i *** nema ovoj drzavi napretka! Oni hapse i prave teroriste od dva mlada momka sto su eto zapalili, a sto to nisu trebali zaplilti? Realno ja bih sve zapalio do temelja pa idemo ponovo ispocetka..ali prvo na poljinama pocet!
ne kontam sta hatibovic radi na toj listi, frajer nije ni bio na licu mjesta dok sve nije vec zapaljeno. ma jbo dokaz u bosni, prvo zarobiti pa onda dokazati :D
Bakir i i Zlatko Lagumdzija i vas drugar fikret muslimovic AIDovac stari i ubica mnogih nevinih bosnaka , sto ste zajedno vidjeni u libertasu dan prije paljenja, sto ste organizirali paljenja jednog dana cemo vam mi jebat svi mame vase lopovske..bando jedna bahata!
Jedva cekam da vidim kolko ce ovi "teroristi" dobiti pritvora za spaljivanje par drzavnih papirica ove iste drzave koju svako kroji po nekakvim papiricima kako mu pase.Drugi razlog mog interesa za ovo sudzenje je ovaj moj komsija terorista prdonja koji me prestravio ,za razliku od gore navedenih koji nisu ama bas nikog ni uplasili.ako bi oni dobili kakvu ostru kaznu moj komso bi onda dobio dozivotnu,blago meni.