Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tizli nema para u budzetu za sijalicu, a kamoli Hastahanu, od marta do jula Jasmin potrosi budzet na svoje shizofrene vizije. Tuzla je jo ko golf 2, svana izglancana, a sve ostalo krs ,jadni smo jos 4 godine.
al zato sad imamo ultra moderni, najveći u kantonu, sjani, kupuj domaće Bingo centar .. svi idemo barem jednom heftano u Bingo na hadž, hodamo praznih ruku u krug i diramo hljeb na policama
Političarima ništa sveto nije, oni već vide tu komad zemlje za izgadnju nekakve zgrade, parkinga ili kuće, ili komad zemlje kojeg će olako prodati da bi profitirali. Đubrad je to
TUZLACI, ne dajte da nestane kao ova u Sarajevu. Borite za historiju/istoriju/povijest koju nam svakim danom uzimaju i kažu: "Prije NAS ovdje je bila samo livada i šuma." Možda tamo odakle su došli.
Neki dan sam izlazeći iz Tuzle prema Živinicama naletio na štand "Prodajem prasetinu 17 KM". Tuzla i Živinice 95% muslimanski gradovi pa se pitam kome prodaju tu krmetinu ako ne muslimanima?
Sta fali svinjetini?
@DjejlanIma i oko 15% Roma oni svi jedu prasetinu..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Posjetite besplatan sajt za upoznavanje Usamljeni.com
Posjetite besplatan sajt za upoznavanje Usamljeni.com