Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne traži to Karadžić, nego dr. Dabić u njemu. Pošteno je da imaju 2 suđenja.
Svoje najdraže u hladno čelo ljubio
NOVO SUDJENJE? DAVNO JE TREBALO BITI ZAVRSENO IDIOTU!
MA BOLI NJEGA, U TOPLOM JE, IMA HRANE, BEZBJEDAN JE U TOTALU, IMA SE GDJE OKUPAT, MALO SE POJAVLJUU TOM SUDU ZA KOJI ZNA DA NEMA SMRTNE KAZNE. NAJGORE STO MOZE DA MU SE DESI JE DA DOBIJE DOZIVOTNU (U STO JA SUMLJAM) I TO ONDA ZNACI DA CE LEZATI NEGDJE U NEKOJ PRIJATELJSKOJ KRSCANSKOJ DRZAVI, OPET, SKUHANO, TOPLO, GLEDANJE TV-A, POMALO SPORT I REKREACIJA... BAS VOLIM OVO KRSCANSTVO, KADA SUDI KRSCANIMA ONDA SE TO RASTEZE, PRAVDA SE GANJA, A ZA BIN LADENA METAK U CELO I TO JE KRSCANSKA PRAVDA... HA HA HA ETO MUSLIMANI, GLEDAJTE CIRKUS UZIVO PA UCITE KAKO KRSCANSTVO DIJELI PRAVDU... A VI DIZITE SPOMENIKE PAPI PO SARAJEVU... GLUPSONI JEDNI... JEBHO VAS PRINC BAKIR U BULJU...
Trazi on novi gumeni qurac !!! Bolje mu poklonite jaku gredu i strik da se sam rijesi zivota
hmm nisam bas ljubitelj doticnog gospodina..nekako je bio neodlucan i mlak da je bio drugaciji mi bismo posao zavrsili za 2 meseca,racunam negde do kraja aprila 92.
KAVEZ - vrhunac dostignuca srpskog politicara/vojskovodje...
Nisam znao da trougao Sarajevo-Tuzla-Zenica nazivate kavez???
Seljacina sa sokoca naziva Sarajevo "rupom" Muahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahaha... Organizuju im izlete do na Trebevic da se civilizuju i "da vide grada" i to im je najblize sto pridju civilizaciji za zivota.... Ostatak zivota provedu trceci za kozama i ovcama, a izgleda da su im i internet pojedinima uveli da se probaju civilizovati na klix.ba (ex sarajevo-x) jer je to najblize sto seheru mogu da pridju...
Ne možeš ni poželjeti ni da crkne kad bi ga i zemlja izbacila.
SMRDONJO ODVRATNI, HEBO VAS ONAJ KO VAS NASELI NA BALKAN
Ćuti, da se nisu Srbi naselili na Balkan ti danas ne bi bio Bošnjak nego neki Rus iz Urala ili Sibira :-)
TURSKA SPERMA 500 GODINA VAS JE NASELILA
Rašo je pravi čmar
Niko nije kriv dok se ne dokaže da je Srbin.
jaka anegdota :-)
u blizini Zemuna ima slasticarna u kojoj se mogu naruciti palacinke "radovan karadzic" WTF
sa čim su? Čisto sumnjam da su s eurokremom ili džemom :-)
Pa on nije RAdovan Karadzic,on je Dragan DAbic,ljudi sta vam je,zar ne vidite :DNAjbolji haver kojeg je ikad iamo mu je bio ALija Izmetbegovic,citav rat su bili u kontaktu,toliko su bliski bili.Eno Krajisnik tvrdi.
bosnjaci su utucen narod i pasivan do bola