Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podaci iz 2007. godine. Zna se da je poginulo 97.207 osoba; 59 odsto bile su vojne žrtve, a 41 procenat civili. više od 46 odsto žrtava poginulo je 1992. godine, u prvoj godini borbi. Zemlja je izgubila oko 2,22 procenta stanovnika; 65,8 odsto žrtava su Bošnjaci, 25,6 Srbi, a 8 procenata Hrvati. Među civilnim žrtvama više od 20 odsto bile su žene, a oko 3,5 odsto deca. Drugih 16.662 osoba vodi se kao nestalo. Tako da prestanite lupati o ciframa o kojima nista ne znate. To sto Dodik sve vrijeme pokusava prikazati Srbe kao žrtve rata, a ne kao agresora, ide u prilog njegovoj ideji o cjepanju Bosne i Hercegovine i pripajanja Srbiji. Najbolji komentar dao je Jale, rekavši \"I nije sud izrekao robiju Srbima, Hrvatima i Bosnjacima nego zlocincima.\" A oni koji i dalje misle da su to bile nevino osudjene osobe, treba da malo otvore oči i da se suoče sa tužnom i teškom istinom, bez obzira kom narodu pripadaju. Ja sam za Bosnu i Hercegovinu, na koju su ponosni svi njeni gradjani...
Neka, neka, samo lakapo. Zlocin ne zastarijeva. Dobicete i vi koju stotinu, ne sekirajte se. Sto se tice suzivota, jel\' vas neko tjera da zivite sa srbima i hrvatima? Slobodno se vratite temo odakle ste dosli, svima ce nam biti mnogo ljepse.
u ratu je u,b,i,j,e,n,o oko 70.000 bosnjaka.
http://www.slobodnaevropa.org/content/haski_sud_icty_demografski_podaci_zlocini_balkan_bih/3543031.html
@Ja Zali ti sam sebe. Imas i zasto.
Ko je ubio 40 000 SMRDA. Jel Hanka paldum u logorima. Kako ste vi samo manipulativan i retardiran narod. Zao mi vas je SMRDI.
Skoci u Miljacku i spasi se.
a sto je vazno a to je da milosevic, seselj, karadzic, mladic, hadzic, dobrica cosic, kustunica itd...nisu do danas dobili ni jedan dan kazne i presude............bljaak haskom sudu.......REVIZZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE....!
srbija je poubbijala 300 000 bosnjackih civila a protjerala 2 000 000 Bosnjaka , onda ove presude su vise neko glupe......
malo je ovo , bolje receno nista koliko je srbija zasluzila ko i njeni srpski monnstrumi...a gdje je ratko mladic.....jel mu ono jos cesse mudda boris tadic...?!
U ratu u BiH je smrtno stradalo 49000 Bosnjaka, 3000 Hrvata i 43000 Srba.
malo, brale malo. prosjecno po 3 dana za svakog nevinog u,b,i,j,e,n,o,g bosnjaka, ako racunamo da ih je p,o,b,i,j,e,n,o 70ak hiljada.
Stvarno naslov bode oci .... i onda neko dodje i kaze da je suzivot moguc u ovoj smijuriji od drzave .... @Jale potpisujem .... Srbima je presiroka kvalifikacija, ali vjerovatno tako odgovara mocnicima koji nas sve drze u fudalizmu i kojima je u ovom nakaradnom sistemu i ovoj nakaradnoj drzavi jedino dobro ...