Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih namjestenih kosovskih prica o namjestanju na Markalama, Tuzlanskoj kapiji... Koji bezobrazluk. Bace milion granata na Sarajevo, hiljade snimaka i dokaza njihovih zločina i sad pokusavaju provesti u djelo Gebelsovu " stotinu puta izgovorena neistina postaje istina". Nije ovo doba kosovskog boja da možete guslati kako vam volja. Snimci, dokazi,...
Hahaha, zbog stida oda ko kuja
znaš da si ispravno postupio čim na svakoj slici imaš tjelohranitelja....
haj ba sa mnom na most ne smije ti niko ništa, kad ti ja kaem. slobodno haj samnom, ima glavu da mu ja razvalim ko te krivo pogleda. to ti garantujem..:)) to je ta priča, je l tako.:))
Dobro je sudio onu utakmicu Iran BiH hendiodbojke
Dobro je sudio onu utakmicu Iran BiH hendiodbojke
Klasicna bosnjacka podvala. Snima most i mijenja polozaj kamere, da uhvati najbolji polozaj, kad eksplodira mina postavljena pri dnu luka mosta. Isto ovako su radili na Markalama i tuzlanskoj kapiji.
@serator U Prijedoru i Zvorniku je bilo ubijanja ljudi, u Srebrenici takodje, ali mnogo manje od onih 8372, koliko ste ih nakupili. Ali Markale i Tuzlanska Kapija su cista vasa podvala. To i sam znas, ali ponavljas mantru.
@nenoniho Slabo ti to kontas. U nas skoro svi plavi. Kalinovik, Han pijesak, Vlasenica.......vecina ludi plavi. Ali je poznato, da ste vi, pored poturcavanjem Srba, nastali i prihvatranjem Islama, od doseljenih vlaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iz Hercegovine odlazi sve što valja. Samo ostaše ustaše :)
Nekad smo mi bošnjaci uz turke i ostale koji su bili dio Osmanskog carstva vladali nad Srbijom, Crnom Gorom, Makedonijom, Albanijom, Kosovom, Bugarskom, Grčkom, Hrvatskom, Mađarskom, Rumunijom... Od 31 velikog vezira(danas premijera) u Osmanskoj imperiji, 13 su bili bošnjaci :))
i šta bi pa spadošte na trokutistan? ili si nešto gadno pobrka, ti tzv bošnjaci postoje tek od 1993. godine.
Nekad vi bošnjaci ni postojali niste. Tvoji preci su prvi klekli pred turskim okupatorom, zato sad i jesi tobože bošnjak.
došuljo se do mosta. 😂😂😂
Šta je trebao, Ćirila pozvati koji čita dobricu ćosića
Da je bogdo Dodika i Covica umjesto cvijeca lakse bi nam bilo.Tad bi i Bakir sam krenuo za njima!
Koji djikani na klixu jesu napaćeni 🐷🐷🐷
poljubi svakog srbina u glavic turcine
Evo ga javlja se prvi turko
kakav je to čovjek kad ga moraju krijući u kombiu dovesti da baci cvijeće i nabrzaka uslikaju. obični ušljo.
Ovaj most je drevni most, godiste bosnjacke nacije