Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još traga za identitem kao i naše poturice .
dođi sestro, ovdje su ti pobili tvoj rod , ovdje su ti vjeru satrli i ovdje su tvoje muške odveli u janićare (ubice i razbojnici ) a djevojke u kurve sa svoj merak..eh sada kakva je bila sudbina tvoji predaka...žalosna ti majka..prodali ste vjeru za večeru
toliko progona i genocida nad nama ali ipak smo uspjeli opstati ..kad ce nasim grabezljivim komsijama sa istoka i susjedima sa zapada postati jasno da se jedan narod ne moze izkorijeniti
svaki narod se moze iskorijeniti ne boj se.. a nije vrsen zlocin samo nad nama muslimanima na ovim prostorima, recimo turci su jebavali pravoslavce iz bosne, pa su cetnici na nama se svetili.
"U potrazi za identitetom"... eh, to je glavno!
Sto ste dozvolili da vas Poturce, sto se niste borili za svoju naconalnu osobenost kroz kulturu i politiku...ovako izgleda da prijateljska Turska nikad nije priznavala Bosnjake nego samo gledala svoju korist..
Vi se borite za srbiju,a ne sljiv vas ista ni 1%.meni kao muslimanki turska ne znaci isto kao ni rusija ko ih jebe sve moja zemlja je BOSNA..
Nadam se da za ove ljude sto laprdaju o mirisima, citom zraku i vodi u BiH ima posebno mjesto u paklu.