Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
franzk, poserem se i ja na svakog teroristu bio on ovaj ili onaj al tebi se smokljo smokljavi poserem u usta zbog vrijedjanja neduznih ljudi. sto se tice tvoje price o hitleru, pa nece nacista na nacistu, nacisto!!!
Ih, kamo srece da ispunis to obecanje.
Ako se odlucis za taj cin,znaj da si dno dna,al'ako si vec nakastio povedi s'sobom jos 20-30 cafira.Bar nek'bude na vagi jednako!
Otac ih izkartao na pokeru Koja je to bolesna nacija Umjesto da se pokriju prljavim ponjavama za zla koja su uradili Oni pokusavaju izravnat zlocine Da budemo svi isti A dokazi im za to netrebaju Dovoljno je srat i pricat E bolesnici jedni jadni Cast postenim i dobrim pravoslavcima (srbima)
Pa nasli su nesto, nasli su neka tijela, kasnite klix ko i obcino
Kako je ovo tuzna, ono sto je najgore mislim da ce on zaista dici ruku na sebe i to jako brzo, tuzno
Znamo svi da mu nece naci ni ubice ni sina,takva je vlast,bolje nek on raznese Vladu RS tako ce se makar 1 ili 2 rijesiti od njih 7!
Šta drugo očekivati od srba-genocidaša nego pokolje i grobnice...
#franzk2 kako te Boga nije strah
e puno ces nasgodit ovim debilima , kakvo je to rjesenje?
Nemoj samoubistvo, nego poslusaj zelenog. Bombica kakvih u parlament pa i njih povuci sa sobom. Em ćeš biti heroj ovog naroda, em ćeš ostvariti svoj cilj.