Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Svaka cast ovom covjeku sto se bori za pravdu i istinu.
Svaka cast ovom covjeku sto se bori za pravdu i istinu.
A otkud njemu ime Hasan? 😂😂😂
Hasan Nuhanović će tantijeme od ove knjige usmjeriti u korist siromašne srebreničke djece. Hoće, aha... Ne pada mu na pamet.
Ovi ljudi nisu normalni. Nema drugog objasnjenja. Bukvalno su obesmislili rijec genocid, kao sto su obesmislili sve cega su se dohvatili. Ovo sto muslimanska "inteligencija" radi svom narodu, to im ni najveci dusmani ne bi radili. Ludnica prava.
Teška srca priznajem da smo mi sve što nam je učinjeno već zaboravili kao da nije ni bilo,zarivamo glavu u pjesak i osim te riječi genocid( koju ponavljamo bez razmieljanja) mi ništa drugo ne činimo da nam se ne ponovi.
Povucite paralelu između bitke za Srebrenicu i bitke za Knin, pa onda između Blajburga i Srebrenice.
jes 92 kod enesove vikendice