Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino u BiH u zapadnom svijetu koliko znam političari kojima se sudi (godinama) su još uvijek na vlasti i niko ništa. Koja smo mi nepismena i neinteligentna sirotinja u duši.
davanje laznog iskaza je krivicno djelo i trebalo je ovog ganibegovica uputiti malo u krivicnopravne procedure
Ja nešto nisam siguran da je ovaj Novalic sposoban da izvede neku prevaru, kao ovo sa ministrima i glasanjem, on meni izgleda kao totalni idiot kojim neko drugi upravlja! Nekako ne mislim ni da je los covjek, samo ne izgleda previše bistar!
halooo sta vam jos treba da osudite ove lopove,da li je kakav jadnik ukrao metar drva davno bi ga osudili a ovde pored svih ociti dokaza vi se pravite ludi,polako samo nije narodu jos izgleda doslo do guse ali polako doce,a kada dodje bice vam kasno svima koji ste ovaj narod godinama hebavali
Dok Dodik, Vucic, Covic i Milanović planiraju raspad BiH, naši se bave ovim glupostima
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Fadileeee j..i se i ti i vlada federacijeee.
Ne treba vama prijetiti,vas treba na robiju SVE !!!
Fadil je samo mor'o uraditi onako kako mu je naredjeno i zbog toga je postavljen na to mjesto da mogu sa njim omahivati. Ima cimbenika ko sto je Fadil na pasja preskakala i to je ta formula za korumpiranu elitu da lakse provode kriminalne odluke, koje oni pametniji ne bi izvrsili. Zar neko misli da je mali Dzakulica Miro postavljen u poresku upravu sto je sposoban-ista stvar ko i sa Fadilom. Kriminalna troglava hobotnica je napravila privatnu drzavu po modelu Cosa Nostre.
I ja to mislim! On je samo budala koja nije dovoljno pametna da shvati šta se dešava oko njega - tako i izgleda I tako se i ponaša. Zato je i odabran na svoju funkciju!
Ide covjek nije covjek, nosi meso nije meso[fahro ,konakoic ,niksic itd nose dzigericu]
SDA Musliman iz prvog safa laze ko pas.
Ganibegovic je kreten. Svezao jadnog psa za drvo i ostavio ga svezanog 4 sata da ga ceka. Takve osobe treba samo maljem u glavu. Kao da psić nije mogao kuci ostati. Strasno.
hasan je dobio upute od asima
tresla se gora...................
sa ovakvim narodom i koeficijentom intelignecije na nivou papige njihovih glasaca ovo je bilo i za ocekivati...cak ce njihovi glasaci i likovati kad ih oslobode...
Novalica treba predloziti za Nobelovu nagradu za Ekonomiju