Zbog nepoštovanja suda u Hagu
0
Hartmannova mora platiti kaznu od 7.000 eura
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POTPISUJEM!!!
Istina se u \"modernom demokratskom drustvu\" strogo kaznjava. Pfuj, svjetska bagro hipokrate!
Hartmann, svaka čast, VELIKI RESPEKT, Ti si oličenje hrabre žene. Bosanci i Hercegovci, naravno pošteni, su uz tebe...
@Hartmann mozes li dati ime tog ex F ministra inostranih poslova....?
@Hartmann SVAKA CAST na komenteru...!!! Bar smo dvije svjesti koje misle isto...!!! Florence Hartmann...heroj i veliki Covjek...!!! A haski sud vec je odavno izgubio kredibilitet i cast...!!!
ne znam da lli ce NITKOVI sa Sa-x objaviti moj text? htio bih Te osloviti velikim Borcem protiv zla i nepravde, da ti odam moje postovanje za HRABROST sto iznosis nepobitne cinjenice kako su TAJNE SLUZBE Srbije i Francuske (ex F ministar ino poslova) do prije koji dan krile djenerala KRVNIKA da ne pominjem tvoje pisano djelo. Svi posteni i razboriti ljudi bez obzira na pripadnost dugujemo tebi i tvojoj hrabrosti veliki i neizmjerni RESPEKT i POSTOVANJE. Valja od Tebe uciti kako se reprezentuje hrabrost, borba za istinu i ljudska prava. Gdjo Hartmann TI si veliki borac za pravdu, Ti si u punom smislu rijeci \"tvrd covjek\" i s pravom nosis to prezime. Vjerujem da si hrabrija nego li tvrdja. Ako uvazena AKADEMIJA za dodjelu NOBELOVE nagrade prati ovu \"nakaradnu\" stranicu sa imenom grada Heroja, moja malenkost predlaze Tebe za ZASLUZNOGA NOSIOCA tog velikog priznanja. Gospodjo velika Ti hvala ti si olicenje postenja i hrabrosti, Ti zadivljujes, hvala Ti...