Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kote jebe lazovu
Neko ne moze ni pripravnički, a ti iz fotelje u fotelju.
I sad ce se naci neko ko ce reci "Ko je tebi kriv sto nisi i ti"... Mene je stid reci da mi je ovaj "kolega" a zavrsili smo iste godine isti fakultet, samo sto sam ja vec vise od 2 i po godine na birou.
Ljakse
Momak se usmjerio tamo gdje su pare a to sto je sam sebe identifikovo sa SDA i tu se pronaso to je pitanje morala i pogleda na svijet...
možda je ubijeđeni sda-ovac... i musliman, zašto ne? to što su tu pare, još bolje
...bgm, plaho ih je pojačo.
Nmg. D avjerujem koliko smo iskompleksiran narod, samo tracamo i o zlu pricamo kada je neko dobro nigdje komentara, jos za ramazan nasli pisati o nekome takve psovke itd. A 90% ce vas na bajram ici, kako vas nije stid, da je ubica i najveci lopov, ne bismo sebi smjeli dozvoliti uopste ista da pricamo o njemu, ako mozes promjeniti sta, promjeni u realnosti i mani se komentarisanja drugih, samo se bez veze sekiramo i grijehe skupljamo, sve najbolje ljudi.
Da je primljen u fer i postenoj konkursnoj proceduri, niko nista ne bi rekao. Kada je ta procedura napravljena za ispunjavanje forme iako se unaprijed zna ko ce biti primljen to je onda problem. Da ne govorim o moratoriju na zaposljavanje u Javnoj sluzbi, koji je produzen ponovo.
Zaboravio je pod licne vjestine dodati i "dupelizac", "uvlakac", "zeton", "stranacki djecak" i druge slicne osobine.
Cuj na birou je 18 mjeseci!!! Sine ima ljudi po 18 godina na birou. Ti kao bio nezaposlen. Cim se pravdas preko portala, kriv si 100%
Boli nekog neka stvar šta si ti završio i koje si seminare pohađa itd............ Ko te zaposlio? Koja stranka ? Koji političar? Šta si ti bolan balo dao za ovu zemlju pa da dobiješ posao preko reda?
nebitan lik, apsolutno
sve i da jeate dobio posao stelom kako ce ga drugacije sobiti u BiH???? jbg zalosno ali tako je
svi koji u CV stave više od 3 rečenice teksta, znaj da su ublehaši koji hoće da popune prostor
Ne uspjeva u zivotu pametan nego onaj koji glavom pregleda anuse bitnim facama,a ovom momku samo cipele vire iz istih...
pregledam i ja anuse al ne mogu dogurat ko on opet
@PussySmok3 Dublje buraz,dublje ^^
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se pamet u kapitalizmu mjeri koliko ti zarađuje, onda je Haris pametan.Ao če mo pamet mjeriti po naučnim standardima Haris je ispod prosjeka. Ali lik na vrijeme prokužio stvari. Znao kojim putevima ići i to je to. Da ovo valja pa i ne valja. Ali dragi klixovci ne lajete vi na sistem, nego što bi i vi na njegovo mijesto na ovaj načili ili sl. Fazon je što niste prepoznali sistem, ili vas ovaj sistem ne prepoznaje.
prohako sistem..a sigurno ga neko i podučio
al ti sa tri moreš , mi ni sa 10 god fakulteta ne možemo počet radit u ZZO, kako to gdine zahiragiću?
A dečko se istakao i u kampanji AK partije ... Da to slučajno nije ista ona partija Bakirovog pričuvnog navike Erdogana, partija u nekoj stranoj zemlji i partija nekih stranaca ... !!! Ako je to nekomu prednost u CV-u, onda smo mi u qurtzu puno više nego što zamislit možemo ... ? ? ? ! ! !
@halal passat.... Bakirovog pričuvnog babuke .......
u kampanji ak partije se istako?
mrs u pm