Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se uvijek mozete razici , imate matice, kako ste dosli u BiH tako i idite. I onako ste vec povadili njihove putovnice.Niko vas ne drzi u BiH, Vojvodina je dovoljno siroka i prostrana za sve vas.
Nisu se oni borili protiv RS nego su se branili od genocida i zlocina koji su pocinili takvi kao ti na njihovim imanjima ,selima i gradovima. RS nije nastala njihovim pristankom nego genocidom,pljackom i zlocinima. Da nisu trebali mozda da to prihvate mirno?
KOJI LICEMJER...PETNAEST GODINA POSLE RAA ON PRIMA SACICU IZBJEGLICA KOJI SU SE VRATILI U SVOJE SELO I UBIRE POLITICKE POENE ZA IZBORE... AKO OVAJ ZLO.CINAC BUDE PONOVO IZABRAN ONDA SRBI I HRVATI ZNAJU STA TREBA DA URADE...RAZLAZ.. PRD4EVER PipoNEVER
borili ste se protiv Republike Srpske sad bi ista prava kao oni stu se se borili za Republiku Srpsku nije li to malo licemjerno!!!? ali sta od muslimana ocekivati ja da sam se borio protiv Federacije BiH ja tamo nikada ne bih trazio svoja prava...i to Srbi u najvecem broju i praktikuju...zato slabo odlazimo i slabo se interesujemo za sve sto se kod vas desava...sad cete vi a sto ces ti ovde bla bla truc truc - ja sam ovde da vidim kako nam vi dobro zelite... i da vam ukazem na vase licemjerne stavove...kojih vam ne manjka... svaki od ovih gore domacina bi sad glasali da se ukine Republika Srpska a kada Srpska ne da lovu zbog tih njihovih stavova onda kukaju!!!