Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci gospodin u historiji BiH politike
KOJI JE SRUSIO APRILSKI PAKET, I DAO DODIKU POLICIJU.
Konju jedan nije BiH nastala 92. Jesu sjebali Alija i Hare 95 sjebali u temelj: Sto bi Slobo Reko "Cela iz dva dela" jabala vas SDA.
Eto ko nije do sada vjerovao da je UN leglo ublehasa sad ima konkretan primjer.
uf ako osnuje Stranku za Siriju, tek onda su nastradali....
zar je ovaj ziv... pa on je ignorantan politicar, netalentirani uhljeb sad ga treba stavit tamo da se hljebi na medjunarodnom nivou, pa ovo je smijesno!!!
Je bem ti zivot, zar ovaj seronja je jos aktivan??? Ublehas svjetski koji je bio u BiH samo dok je bio blizu para. Cim je politicki propao i izgubio pozicije koje su mesetarile novcem, "patriota" napusta BiH. Patriota my ass!
E sad je Sirija tek najebala kad je sjebe Kjamilov mali.
Kako je onda GOSPODIN nagovorio se keru komsicu, kod bakira 2006.-te
Pravi lik za Ujedinjeno Ništa.
Aprilski paket , Prudski Sporazum i Banjalučki dogovor , ova tri su imala svoje mane ali dobre strane , dosta boljih nego sadašnji sistem. Znao si samo reći NE , i da , prijetiti ratom.
Ja bih ga stavio Austrijskog Kurca ili Kolindi Kitarovic Grabar
HARIS HARE KRISHNA SILADŽIĆ I NJEGOVA SZBIH JE OBORIO APRILSKI PAKET ČIME JE ONEMOGUĆIO DA BIH IMA 1 VLADU, 1 POLICIJU, 1 MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I OBRAZOVANJA ITD ITD PITAM OVE SDA POLUMOZGOVE KOJI GA SVRSTAVAJU U NEKAKVOG GOSPODINA A ON KVAZI GOSPON, PO ČEMU VAM JE ON DOBAR I JELI OK STO JE BOSNU OSAKATIO ZA OVO GORE STO NAPISAH VELIKIM SLOVIMA KAO I OBIČNO ZBOG VAS SDA POLUMOZGOVA JER DRUGAČIJE NE RAZUMIJETE. I JOS 1 PITANJE KOLIKO STE GA BAKETU JUTROS GLABNULI?
@MosaSDA11 STA TI JE SDA KLOŠARU NEKULTURNI STAVIM TI GA MLADOJ
gej pedersen je pravi izbor
Ovaj čovjek je najpozitivnija pojava u ratnom i poratnom periodu Bosnjaka. Bošnjački narod je nasjeo na podlu propagandu brabonjcica ,koju je plasirao putem žute štampe Avaza i nije glasao za Silajdzica.Pislije smo shvatili da se brabonjcic spremao da se ubaci u politiku i Haris mu je bio najveća smetnja.Ovo je greška koja je Bošnjacima promijenila tok istorije .
Haris predator
Harise bolan idi u penziju. Pusti nekog mlađeg da radi. Prošao je tvoj voz davno
TEK ĆE SAD DA KRENU VALOVI MIGRANATA KAD TO HARE POĆERA
Neće Derimćiću, ne boj se, mi tebe ne damo 👉👌💟