Komentari (564)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno sam ja rekao da se prave srebrenicke majke ne eksponiraju, i svoju tugu tuguju onako kako bi svaka majka to uradila. Tiho, za sebe, i bez da ocekuju da im se ta tuga plati u konvertibilnim markama.
Da nije bilo tragedije u Srebrenici Brkata seljancura bi danas prodavala sir na pijaci a ovako je svoju zrtvu i mnoge nevine zrtve Mladićevog zločina dobro naplatila i ukesirala u svoj dzep. Tako da je njen zlocin u rangu Mladicevog Mladic i zlocinci klali a brkata spodoba Munira i udruzenja krali... Samo treba jos napomenuti da ova brkata seljancura je clan LOPOVSKE SDA i sve su kockice onda na mjestu... Zali Boze samo zrtava na kojima one zgrcu pare...
Munira zileti nisu skupi brkata spodobo srami se svojih izjava!!
Zamisli da mi u Mostaru ne dao bog damo titulu kraljice balkana nekoj zeni iz Srbije kojoj su heroji Karadzic,Mladic .Fuj zgadila si i se prvo kad onom ceti Vucicu dade Srebrenicki cvijet (za 1 srbina ubit 100 muslimana) i sad sa kraljicom Balkana kojoj su UZP heroji.Moja neni su ubili sina UZP i siguran sam da nebi okacila cvijet na Covica ili nekog drugog fasistu.
Moj Mostar su ubijali 2 godine heroji tvoje kraljice odvodili neduzne civile u logore ,ubijali,silovali .Mojoj neni su ubili sina civila na desnoj strani grada familiju protjerali u logore i na teritoriju pod kontrolom ARBIH heroji tvoje kraljice .Pa Munira steta sto tebe nisu stigli ti heroji ili Mladicevi cetnici !!!
projte se lejletul kabura.. lejletul kadr trazite. i molite alaha da vam oprosti..
Muniri se ne sviđa konkurencija. Hoće da zadrži monopol.
Hrvati kada kolju nema gubljenja vremena za odvajanje dece i žena od muškaraca kao kod amatera Mladića.Da je u Ahmićima bilo deset hiljada stanovnika danas bi tamo bilo deset hiljada grobova.Što se tiče Munire ona ne priznaje Ahmiće pošto imaju malu marketišku vrednost i nemaju izgrađene turističke kapacitete.
Efendijo upoznaj svoju svalerku. Sram te bilo, takav sarkazam , koliko je zena clanova familije izgubila, ti da je upznas sa Ahmicima ????
Ljudi napadaju Muniru...Zasto?....Zato sto ona zivi 365 dana misleci na Srebrenicu,na žrtve, dok oni koji napadaju i pricaju gluposti po facebook-u i određenim portalima žale za Srebrenicom samo 11.jula...i još postave sliku Srebrenice i stdradanja samo zbog lajkova na facebook-u i sl......gdje su takvi 364 dana?....licemjeri
„Srebrenica je paradigma stradanja bošnjačkog naroda koje su počinili Srbi, a Ahmići su paradigma stradanja bošnjačkog naroda koje su počinili hrvatska vojska i HVO. „ Klasični dokaz bošnjačke politike i islamske zajednice i onda kenjaju po svijetu o nekom suzivotu, multikulti ovo ono.
Srbi su jedini narod na svijetu sa sedam presuda za genocid jednog medjunarodnog suda a Hrvati osudjeni za UZP.
Nema tu multi kulti jarane, kad zivis s genocidnim plemenima. :)
Gospodo Muniru netreba zauzbijati. Nije ona Srebrenica... I druga stvar zrtve se moraju postovati jednako bosnjacke, srpske ili Hrvatske.. To je nasa morala i ljzdska obaveza u BiH. Sramno je da ovdje pojedini vrijedaju zrtve bilo koje ili bilo cije.
Naravno...nije što sam srbin,ali po nekim podacima je poginulo 68000 Bošnjaka,23000 Srba i 9000 Hrvata....ako hoćeš da dodje do pomirenja moraš pričati o 100 000 žrtava...svako ima majku ,oca ,sestru...bilo čija majka oseća bol...nije Munira exluziva...tako je bilo u Jugoslaviji...zato su i živeli normalno...ali danas je drugo vreme...zarad sitnih i ličnih interesa mogu da izazovu novi rat sa 300-400 hiljada žrtava.
To je bila agresija Srbije i Hrvatske na BiH. Mi nismo pucali po brdima iznad Beograda niti slali tenkove na Nis. Nemoj suplje prosipati, zlocini nase strane su individualni a ne sistematski kao hrvatski i srpski genocidi i etnička ciscenja. To je i sud u Hagu na kraju okazao. Mnoge od tih brojki sto dajes su zapravo agresorski vojnici koji su ubijeni u borbi.
jebes zemlju gdje se Munira Subasic stalno vrti po medijima
to ti je nas jet set
Pileći mozak i želja za samopromocijom su opasna kombinacija.
ova Munira žestoka gnojnica
Ima li ona ikoga da je posavjetuje i ne izlijece pred rudu? Je li ona svjesna sta govori? Zna li ona da sa ovakvim izjavama daje alibi hrvatskim zlocinima u srednjoj Bosni?!
O kakvom ti alibiju pricas?Zlocin je zlocin i to se ne moze osporiti.Moze da mu se ne daje paznja ali ga osporiti ne moze niko... Kod nas Srba ima jedna izreka,,Nije bitno sta se kaze,bitno je ko kaze". O Munirinom profilu i njenoj organizaciji ne treba puno trositi rijeci.Politicka organizacija ili ispostava aktuelne vlasti.Koristi se u dnevne svrhe. Pitaj je da li zna sta je se desilo na par kilometara od nje na Bozic 93 u srpskim selima?
Mogu samo da zamislim kakav bi odgovor dobili ... A da je bar malo ono sto se predstavlja ona i njena organizacija dosla bi u ta mijesta sa svojim sefom i odala postu stradalima.Posto se predstavljaju kao zrtve,Valjda zrtve naj bolje razumiju zrtve...Zena gazi preko mrtvih.Ovaj put preko bosnjackih zrtava...
Ima li ona ikoga da je posavjetuje i ne izlijece pred rudu? Je li ona svjesna sta govori? Zna li ona da sa ovakvim izjavama daje alibi hrvatskim zlocinima u srednjoj Bosni?!