Gospodo Muniru netreba zauzbijati. Nije ona Srebrenica... I druga stvar zrtve se moraju postovati jednako bosnjacke, srpske ili Hrvatske.. To je nasa morala i ljzdska obaveza u BiH. Sramno je da ovdje pojedini vrijedaju zrtve bilo koje ili bilo cije.
Naravno...nije što sam srbin,ali po nekim podacima je poginulo 68000 Bošnjaka,23000 Srba i 9000 Hrvata....ako hoćeš da dodje do pomirenja moraš pričati o 100 000 žrtava...svako ima majku ,oca ,sestru...bilo čija majka oseća bol...nije Munira exluziva...tako je bilo u Jugoslaviji...zato su i živeli normalno...ali danas je drugo vreme...zarad sitnih i ličnih interesa mogu da izazovu novi rat sa 300-400 hiljada žrtava.
To je bila agresija Srbije i Hrvatske na BiH. Mi nismo pucali po brdima iznad Beograda niti slali tenkove na Nis. Nemoj suplje prosipati, zlocini nase strane su individualni a ne sistematski kao hrvatski i srpski genocidi i etnička ciscenja. To je i sud u Hagu na kraju okazao. Mnoge od tih brojki sto dajes su zapravo agresorski vojnici koji su ubijeni u borbi.
Prikaži sve komentare (564)