Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog bandita fasistu treba pod hitno protjerati iz BiH...
Ovog bandita fasistu treba pod hitno protjerati iz BiH...
Čuj ba \"babuške\" neće nametati svoje stavove, otkako su dobili rafineriju \"džaba od rs\", potkopavaju temelje BiH, bolje se vi brinite za svoju zemlju imate više tamo problema u vezi otcepljenja i terorizma, nego da nama pametujete.
IZDALI VAS PRIJATELJI IZDAO VAS BRAT ZATO CEMO MI SAD LIJEPO SA UJEDINJENOM PRAVOSLAVIJOM DA OCISTIMO BALKAN OD ISLAMSKIH JANJICARA I DA PROSIRIMO I OBNOVIMO NASU VIZANTIJU KOJA JE 1000 GODINA VLADALA DOK SVE DRUGE SE RASPADNU NAKON 200 300 400 GODINA.
pa ne mora ga nametat kad NELUSTRIRANI udbaši svakako rade za njega na prvom mjestu komunistička g*ovna u tzv. \"krugu 99\"
Daj, ba, da Rusu odgovorim, sto ba nedate?