Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani Kladnja strahuju da bi općinski načelnik Jusuf Čavkunović zbog obimnog snijega mogao po četvrti put promijeniti stranku u posljednje dvije godine.
Kad se sjetim svog djetinjstva prije 40 godina,tad se nije ovoliko kukalo ako zapada metar snijega.
Vozili su samo kamioni koji ciste snijeg i poneka Lada Niva,otac nas je vozio na skijanje u Sloveniju,putovali smo nasim stojadinom citav dan,kad smo dosli u Bled pa onda Bohinjsku Bistricu nigdje kraja sreci.
@vibrator Bila normalna vremena sada svakome svaki qurac smeta,kisa,vruce,snjeg,nema konekcije,depresija,kasni plata,mala plata,nema posla,nema sexa....stoka izgubila smisao za zivot,ljudi duhovno siromasni pa im sve smeta i za sve traze krivca....
...odmah se komunjare javljaju da kenjaju,a to sto je u Austriji gora situacija i gdje ima desetine mrtvih zbog snijega,to je ok,jer ipak smo mi napredniji od Austrije...samo da je popljuvati...
sinoć sam putovala kroz Austruju i Njemačku do Karlsruhe.Od Beča do Štutgarta veje sipa ko iz vreče.Ekipe svu noć rade ali na asfaltu uvijek ima po nekoliko cm. sijega.Niko se ne zali.Prvo što urade je da na tim kritičnim dionicama zaustave kamione i zabrane im voznju jer su oni najveća opasnost za saobraćaj po ovakvom vremenu.A kod nas mora balvanaš progulit preko Karaule pa nek dunjaluk stane
je li prokrćeno do džamije, da li se mogu neometano obavljat molitve?
Haotično breZ internetaaaaaaa 🤯
samo strpljenja i namaza, Allah nas iskušuje, našu vjeru
@kovacich super
Gdje vi tu vidite grad na tim slikama, za te gradjane koji se spominju? Zato i jeste sve zatrpano snijegom. Em je cijela opstina skup planinskih sela i individualnih kuca i imanja, em je GRAD u kom rade Tuzla a firma drzavna administracija. Sta ga briga sto se ne moze do svake kuce - ako sam moze izaci na cestu, super. Ako ne moze - nazove centralu SDA da mu to sredi. Ako ne moze nazvat - sredit ce poslije. Jesul rod ili nisu, ha ja?
nije tacno to ato govoris da je cijela opstina skup planinsih sela i individualnih kuca. puno potcjenjujes ljude koji tamo zive.
uff provukla sam se ..
@ogledalce opet se fuljaš po Delta kvadrantu 🤣
mig mig.. .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
pa normalno da ce doci do kolapsa kad niko ne cisti puteve
Sad ce oni okriviti Covića i HDZ za ovo ili je kriv Pelješki most ali nemoj da oni uzmu lopate i malo rade.
ovo nije kladanj
@adilMr Selo prema Muskoj vodi - Brateljevici..
nisu mogli pric Kladnju :)
ukinuti struju, internet i telefone i sve.. samo hrana i nek se narod vise .ebe i pravi djecu.. ovako vise sva desavanja se preselila na portale, facebook itd ..
failed state
Kladnjaci aka SmOOoOlee :D
Eo neki Smolo odmah udario dislike