Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz NS neka prekinu da se bombaše bez pokrića! jedno je potpuno sigurno za sada nemaju snagu za bilu kakvu aktivnost na popravci stanja. Još bi morali znati SITGLADNOME - NIKAD NEVJETUJE!
svaka cast
svaka čast mene ste kupili za izbore neka neko ima da se sjetio onih koje smo svi zaboravili , populistički ili ne opet svaka čast .Zaboravili smo RAT i kako smo svi morali proživljavati poniženje i sram odlaska po humanitarnu iako smo svi zavisili od nje a zamislite sad njih koji pored našeg raskošnog i relativno dobrog života moraju sa pola hjleba i kanticom variva da prežive e sad ih vi nastavite osuđivati jer se nisu snašli u ovoj džungli
Pa zar nije očito. Prvo su ljude 15 godina permanentno uništavali dok ih nisu dotjerali do javne-sirotinjske kuhinje (kod Tite ovo nije moglo postojati) E sada kada su ih stjerali na ,,KAZAN,, nema koliko i dokle hoćeš, sada je finiš zabrani hranu da što prije bijeda pokrepa ionako je bijeda samo balast na leđima poslije ratnog sarajevskog džet seta. hahahahaha OČITO JE HOĆE DA NAS SE ŠTO PRIJE RIJEŠE
Prvo nahraniti gladne građane u Sarajevu, zatim nahraniti gladne cuke u gradu a što preostaneod budžeta podijeliti sirotinji. Hodže, popovi, kriminalci i političari ćese snaći i bez budžeta.
pa jednostavno, veruju u eugeniku - uništiti slabe i sve one koji su teret da bi jaki opstali i proširili vrstu. Bez sda elite će svet da potpuno stane, naša budućnost je vrlo upitna, na Planeti dakle, ukoliko oni ne prenesu svoje gene.