Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak sam ali neka svako odgovara za svoja nedjela..pa neka se zove Rasema ili Milojko ko god..uglavnom sto god je takvih ljudi manje na slobodi, ovaj svijet ce biti sigurnije mjesto..e pa brate i vi neznate, ako smo kao sto vi kazete da smo poturice, onda eto imamo srpske gene , pa eto i oni dodju nekad do izrazaja u vidu agresije :)).. treba vas nacionaliste sve na lomacu, koji ste bjednici, bez imalo sadrzaja u zivotu zagorcavate drugim zivote..trunite u mrznji svi zajedno, bez obzira na vjeru..
FACtS srbi da su voljeli sarajevo ne bi pucali po njemu i rusili ga , niko srbe nije protjerao ...
U pravu si, ovdje komentare ostavljaju uglavnom oni iz Sumskog Rajha, valjda nemaju svoje portale.
@ msad Slažem se da treba sve zločince kazniti,ali treba da znamo i uzroke,posljedice su vidljive.Hrvati su početkom ra.ta isticali kako nikada nije bilo ra.ta između muslimana i hrvata,tako da ne stoji u ovom slučaju vraćanje u daleku prošlost i tražiti uzroke sukoba.
Nije vise baba Biljana jedina zena ratni zlocinac. Kako cu sada zahebavati Srbe? Kako? P.S. E, jest\' ruzna braco mila.
Ja sam SU-PAK i zivim pod sloganom SAMO SLOGA SUPKE SPASAVA!
@Mostar 93 Pa po toj logici,na zalost,u BiH uvijek postoje izgovori za nesto.Kada ce jednom tome doci kraj?Zar treba uvijek pricati to je bilo u II svjetskom ratu pa u I svjetskom ratu pa posle Isusa pa prije Isusa.Zar nije mnogo logicnije smoci hrabrosti,prijaviti i kazniti sve zlocince i okreniti se buducnosti.Bojim se da na taj nacin ne resavamo probleme,guramo ih pod tepih i novim generacijama ostavljamo nagomilane probleme.
Nije opravdanje, samo da napomenem da se ovaj zločin desio neposredno poslije po.kolja u Ahmićima.HVO je napao u 5 i 30,a ovo je bilo između 8 i 9 sati.Ub.i.jeno je 116 osoba,među kojima 11 djece i preko 30 žena.To je kao nekoliko Trusina i Grabovica.
www.BosnianForum.org Registrujte se !!
Vjerujte mi da Rasema nije kriva upste.Zena je jednostavno koristila shvatanje da Bosnjaci u BiH nisu krivi ni za sta i da samo oni imaju pravo na BiH i samo je radila u skladu sa tim.
istetovirala fata frajeove incijale na g u z i na jednom slovo B a na drugom isto slovo B ...i sad mala da iznenadi lika skinula se kad se frajer tznu ,,koje ovaj j e b e n i BoB ?!
Ludnica
Svi oni koji brane Rasemu oli¨ti ZULFIKAROVU AMAZONKU, kako su je tada zvali, neka ZABRANE M.AJK.AMA S.R.E.B.R.E.N.I.C.E da traže pravdu za svoje u.bije.ne. Em što su politički izmanipulisane, em što je među njima masa onih koje (sve i jedna u rukovodstvima tih političkih organizacije) mjesečno imaju primanja najmanje 2000.00 KM. A sada mi odgovorite koja je razlika između njih? Z.olje i m.a.j.k.i s.r.e.b.r.e.n.i.c.e????
e pa Obilicu, djelomicno si u pravo..mjesto da zivimo bratski, a n eovako kao rogovi u vreci..bilo bi super.. A ovako gledam kako nasi nose turske zastave na utakmicama mi se zgadi, jer tim gubimo sopstveni identitet..a istina je da je to glupost jer Bosanci uvelicavaju turke, jer smo i mi bili pod njiihovom imperijom i bili potlaceni..zbog toga smo i mi dizali ustanke..ali glupost mi je sto je vecini srba miliji Rus nego Bosanac..Covjece mi smo isti narod samo se istorija poigrala sa nama
OVAJ SARAJEVO-X SE PRETVORIO U SARAJEVO-X.RS HAHAHAH
Dati joj Zlatnog Ljijljana kao i svim zločincima :D
I ko velica Tursku, samo od sebe da se Turslka prostrla na 3 kontinenta samo po sebi govori koja je to bila sila ..al to su cinjenice..kao sto je cinjenica da su uveli cesmu..a da vodim neku pro tursku politiku - ne..ali me mrzi kad me neko zove turcinom, pa sam jednostavno primoran da odgovorim- Obilicu