Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti cetalji bi trebali biti dobro kaznjeni po dzepu,a moze i druga opcija..da emigriraju u srbistan ako im ovdje nije dobro..
Emigriraj ti u Tursku pa nosi zastavu gdje hoćeš. Moraš biti bezobrazan ili glup da hodaš sa majicom BH po RSu ili sa majicom RS po FBiH. Jednostavno je tako. I ja odem u FBiH pa mi ne padne na pamet da provociram sa majicama ili zastavama. Nema potrebe za tim.
Kako bi neko sa VRS majicom prošao u nekim Zavidovićima ili Zenici? Ne znam kako je u Turskoj oko Bošnjačkih simbola. Mada je na ovom bolesnom Balkanu sve moguće.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cetalji bili i ostali. Sto su mislili 1992-ge, jos gore misle danas. Usput, ovo na slici nije Prijedor.
Ovde treba da udje SIPA pa da preceslja ove koji ovde sire mrznju na nacionalnoj osnovi.Napunila bi brzo zatvorske celije
Nikad nece biti drzave BiH dok god postoji entiteti rs nikad vjek vjekova.
dragi bejha patrioti iz redakcije, ovaj grad na slici je vrlo simpatičan, ali to ipak nije prijedor.
Srbe na vrbe. Jednostavno zar ne.
Pukovniče Ante,što ćemo učiniti sa srbljem? U KOMORU!!!!!!
Jesu li krenuli fasisti,rasisti,skinhedi,nacisti,nacionalisti,Hitlerovci,Gebelsovci,zagovaraci segregacije,diskriminacije,stereotipa i predrasuda komentarisati i davati pozitivne dojmove istim... Kad bolje pogledam,mislim da su vec krenuli,te stoga odlucujem da je vrijeme da idem da rucham =)
alija je napravio RS jedini legitimni predstavnik BiH. alija je valjao samo srbima ili pravoslavcima kako god se izjasnjavali
nazalost , pristo bi on i na manje, neki begluk i to je to, zalosno minder politka koja ne voli Bosnu
Neko reče da u Srbiji kažu " glupi bosanci",ali ne više, sada govore " glupi bošnjaci"
Četnici su frustrirani što nisu uspjeli da pocijepaju BiH.Šansu su propustili i sada mogu samo ovako neke incidente da prave.Nas je već preko 50 posto i taj procenat će vremenom samo da raste i to je ono što je bitno.
Ako krenu sukobi bježat će te preko Drine.Bošnjo je ovog puta do zuba naoružan
sad mi zao sto odbih posao u kataru ,bice prilike jos ako bog dragi da ,
Znači, izvršen je genocid nad tim mladićima
Jedno pitanje za srbe iz rs ,zasto vas u srbiji zovu bosancima tj,bosanskim srbima .90 % vas tamo nema familije a patite za njima a oni bi vas prodali prvom prilikom tj i prodace vas kada udu u EU .
nema faking šanse da štakori uđu u EU,mi ćemo ih blokirat :*
A u Prijedoru kod semafora ( u samom centru) mogu prodavati zastave BiH i Ljiljane i obilježja BHF-a, Ljutih Krajišnika itd :) Što te mudonje neodu da otjeraju uličnog prodavača? Zato što nemaju muda :) čovjek bi ih razbio ko beba zvecku hehe
hehehe neka su im malo dodali, degenek pa u Svicu. Tamo su najveci domoljubi, u dijaspori. Sigurno je bila ona ratna zastava a to nije zastava "drzave BiH" kako ovde pise. To je namjerna provokacija isto kao da cetri C neko obuce u Travniku.
Kazu da su bili u Potocarima u posjeti memorijalnom centru,a ujedno da vide ima li njihovih imena na spisku, kako kazu kad su vidjeli da ih tamo nema krenuli su u kafanu da to zaliju, ali zaboravise da se presvuku
sta ocekivat od nacionalisticke bagre u RS-u koje ima ko govanna. U svojoj drzavi nosis zastavu svoje drzave i budes napadnut. I majmune u dzungli bi prije naucio sta je logicno nego taj smrad u sumskoj genocidnoj tvorevini.
Sve ti je to Zutalj kriv koji te je kokuzom napravio,a ko' kokuz mozes samo svirati qurcu,pa i dalje glasaj za njega i hanumu mu,vec joj je malo Drzavna Bolnica,hoce je sad u vlasnistvu.
koji je kafic otici i rasturiti sve dok nepocnemo tako raditi nece se ni oni umiriti...za jednog bosnjaka nalupati 100 srba i rijesen problem smijemo i mi to bar reci...