Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je do sada bila ova karikatura od čovjeka!!!?
Jel i ovaj Aljovic od Senicu ili sa Dugu poljanu?!
Sarajliću sramoto Vogoscanska.
Nije Sarajlić razbio tabue nego Klix. Dakle nema ekološke dozvole pa su Sarajlić, Konaković, Itebegović i BErilo ( svi članovi SDA misleći da su nedodirljivi kriivčnog gonjenja ) počinili krivično djelo. NAkon toga je fantomski investitor i Dubaia koji ukupno ima tri zaposlena rekao da on ne može iznijeti investiciju od 4,5 milijardi ali bi za 6-7 godina mogao investirati do 40 miliona ako i kanton toliko investira u puteve, vodovode struju, ŽIČARU, kanalizaciju, promociju, itd :)))))
NAčelnik BErilo ko kolege iz SBB uči i Fatihu sa pivom u ruci ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/37916/na_predizbornom_skupu_sbb_a_u_tuzli_prouchio_fatihu_sa_pivom_u_ruci.html
@plaq HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Za koliko se prodao? Koja je cijena bila? Koja funkcija?