Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma njima samo treba oduzimati imovinu i vracati ih na pocetno stanje
@filozof07 To se kaže restartovat ih
Je li to onaj Hamdija što podržava sada Lagumdžiju i njegov Pokret i onog Delića Bedićevog preletača. Taman neka i njega u njihovom Pokretu jer pokrali i nepokretni i pokretnu drzavnu imovinu i to slučajno...
pa on je tu sicu dnevno trosio ... mislim da je to farsa i da ga ciste samo jer ce biti na kraju oslobodjen...
Amdija ode kod svetog amfilohija u ćeliju..
NE MOGU MU NISTA, TO JE MR.LOPOVLUKA NA ŽALOST
Ko bi reko.
haha haha kad ovako ovo procitas ovaj se tuzi za ovoliko novaca ,ovaj za onoliko sve neke optuznice za pronevjeru za pljacku a naj zalosnije niko nije nikad osudjen za to,nit je vratio novce. On postaje milioner i sto naj gore postave ga u drzavnu sluzbu da nastavi sa pljackom. Samo kradite ima ovaca glasat ce za vas da vama bude dobro.
Hoce li vratiti milion KM?
Ajde, ko će sad gledati šta je bilo prije 10 godina....
Treba te zakljucat i bacit kljuc u more ..lopove ruzni,sve si pokro i sad se usutio..Nemoze to tako,sad u muriju pa zatvorenicima pricaj te glupe viceve. Smradu ruzni jedan'od ove bjede kradete a kad treba platit racun_nisam ja..100 godina sabogda dobio!