Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipovaca i njegovi nikome nista ne isplacuju da si ziv i zdrav,nego samo uzimaju. Kaze progutalo dijete u Bihacu marku i odvela ga mati u bolnicu.Kaze doktor,gospodjo odvedite vi to dijeti Hamdiji Lipovaci on ce tu marku sigurno iscupati iz djeteta. :))
Svaka cast! Samo naprijed Lipovaca!
PALJANSKI SKUP ,NISTA NEOBICNO MOGLI SU SE MALO RASPITATI DA SE TU NEGDJE NE KRIJE ZLOCINAC MLADIC .
Ja sam evropski, ma sta, svjetski politicar u svom selu.
vecinom lideri dolaze iz krajine sellam za sarajlije
Ova komična predstava postoji samo kod nas... Naime, gosp. Lipovaču poznam osobno! Završio u Americi, ima njihovih tamo manira, odlično govori engleski i ulizuje se i smiješi se svakome..., usput rečeno, voli se ljubit i veoma često pozdravljat. Ako je to europski političar godine, ili pak stoljeća, onda je Hamdija zmaj! Da, on je gosp. dr. Ceriću savjetovao da se malo ljepše oblači kad vrši vjerske obrede...i ovaj ga poslušao...? ... valjda!
sljedeci lider SDP-a je lipovaca znaci hmmmm...
-Evo u mom komsiluku gdje ja zivim u Münhenu, Hamdija uzeo stan sebi i djeci ako zagusti da moze da zdimi,kaze smrdi u Bosni.
A sto nam niste otkrili pobjednike u nominaciji za azijskog, americkog, africkog politicara u Bosni i Hercegovini? Pa koja su ovo pro.ser@vanja, ne mozes ni zamisliti kakva su sve prodavanja magle ovdje ljudi u stanju izmislit.
bravo za naseg premijera,,naprijed hamdija imas moju podrsku
Zar nije najmlađi i najbolji načelnik i političar naš Damir iz Novog Grada. Nešto mi je ovo sumnjivo.
PRASTALO... zapamtite to ime. Svi smo za njega male mace. Najvrijedniji covjek nvo svijeta. LEGENDO PRASTALO
Prastalo je kralj, najveci pobjednik utrke na 10000 metara u civilnom drustvu, svi su ga godinama ismijavali, a sada je jedini ostao da stoji. I radi dobre stvari. Legendo ti svaka cast i naprijed.
ha,ha,ha,ha
Nije Lipovača meni dužan, nego taj čvojek kome je on bio kum
Bravo. Čovjek to sigurno zaslužuje. I volio bih da ovo pročita gdin. Lipovača, pa da zamoli jednog gospodina kome je bio vjenčani kum da mi isplati onih 100 dana što sam radio za njega u Africi.