Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma covjek ima rezervisane karte sa niksicem. Mora da stigne na utakmice.
pušten kući 108. dio
To su njega zatvorili da bi ovi drugi mogli sastaviti kantonalnu vladu
Tresla se gora rodio se miš.Stari bosanski običaj.
Trebali ste ga još ostaviti, bar malo duže da se ono baš zamažu oči.
pa gdje će nego kući
Ako ne postoje zakonski uslovi zašto su ga hapsili?????
logično. jel možda neko mislio da se ne radi o farsi?
Nas lav
Ima jedna krcma u planini..khkh
Meni samo nije jasno kako ovim specijalcima ne dosadi izvršavati naloge ovako neozbiljnog tužiteljstva i naravno sudova koji puštaju ovakvu mafiju. U sedmi krug pakla ćemo sine Dante umjesto izdajica da sada dopisujemo političare, sudije i tužitelje.
http://i.imgur.com/iNk9b5K.jpg
Sad i ne vjerujem da je uopće bio u pritvoru! :))))) Duškao je on negdje mjesec dana, fino dočekao Novu godinu, pa malo skijanja. Sad će on ponovo na svoju funkciju, ili će otići van granica BiH, zajedno sa porodicom. Sretno lopovi Bosansko-hercegovački! Nastavite slobodno tamo gdje ste stali!
Hehe ja komedije :-D
ko da mi se opravio
Ne mogu virovat.
Čemu uopće zatvor u BIH, kad se svi samo prošetaju kroz njega?!