Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hamdija fejzic... veliki intelektualac, ka i sve kolege iz stranke
Hamdija : "hvala četnicima"
Ovaj moze dupe obrisat ahmetovicu,uostalom laprda kao i svi koji nose clanske knjizice ekstrmne nacisticke 'tj. nacionalisticke stranke,sto ovom napacenom narodu dodatno zestoko smrdi,kojeg niko ne ugrozava sa bilo koje strane.
Jer norod znode...
jednom rjecju seljacina
Kad se prodaje grad i narod, potrebne su ovakve "poštenjačine" sa završe posao. :(
A odakle ti upravljas Bosnjacima Srebrenice pa ni ti ne zivis u Srebrenici tacnije u svojim Bajramovicima odakle jesi i ti si najobicniji vikendas,istina u pravu si za Ahmetovica ali si isti kao i on
Kako li se osjeća ljudima kojeg Duduk na vlast instalira ... ??? A samo usput, ljudima nije član SNSD, nije Srbin i valjda je obrezan ... ! ! !
@halal passat... ” ljudina " , a svakako treba stavit znake navoda ...
@halal passat ... Jbt. izgleda ima i onih koji ovog bota za ljudinu drže ... ? ? ? SDA glasači, nema tko drugi bit ... ! ! !
Nije mi Fejzic simpatican ali sto se tice odmetnika Ahmetovica potpuno je u pravu,Ahmetovic je mnogo,mnogo dobijo od SDA a nije sposoban nizasto,dakle glupo ulaganje SDA u Ahmetovica....
jadan si i bijedan ti kad te zveki postavlja a naranđasto zlo se sa krmkom dogovara oko toga.
Fejza samo napred. Imas podrsku Srba.
-- Ahmetović je komentarisao kako je odluka Cvijanović dogovor Dodika i Izetbegovića koji se provodi preko posrednika Ramiza Salkića je početak kraja nade da će Bošnjaci u Srebrenici uopće moći dalje živjeti. JA ne bih ništa, pametnom dosta. Samo zamislite da i budaletina Fadil smjenjuje skupštinu u Stocu ! Ko bi mogao preživjeti ( I BEZ GENOCIDA NAD HRVATIMA) jezive krike Čovića i KAramatića, a Thompson nbi odma održao 40 domoljubnih kocerata, a ni VIjeće EU bi !