Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi izmislili kompijutere mobitele satelite auta na struju 3g 4g 5g internet prave robote avione podmornice ......a mi i dalje o ratu pricamo
@gooUser1589158311 Nije svejedno, ali sto je previse, previse je. Najnerazvijenija smo zemlja Evrope. Nismo iskoristili trenutak da se dozovemo sredinom 2000-tih, nego godinama prevrcemo iste teme, a jedan tunel dvije godine obnavljamo, privreda nam se zasniva na malinama i smilju, i frtalj turizma. U zadnjih 6 godina Federacija nije otvorila metar autoputa. Strahujemo da se razbolimo jer je zdravstveni sist. na nivou srednjeg vijeka. Obrazovanje isto na plemenskom nivou...
@Number23 Ti se zadrži na "kompijuterima" 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bogami koliko se ja sjećam vijesti iz tog perioda neprijatelji su napadali bez prestanka iz vise pravaca. Bili su nadomak bolnice u Bihaću. Naše vijesti "vrištale" za pomoć i akciju međunarodne zajednice kako bi se spriječila katastrofa.
Niko nije ni pokušao masakr. Odustalo se od napada na Bihać...
Tigriću da ti ne bi hrvatske skupljali bi te po masovnim grobnicama . Smiješan si, jadan i pokvaren ko mućak otpadu jedan
5. Korpus je oslobodio dijelove Hrvatske. Video: https://www.youtube.com/watch?v=NaBZReoLTt8
pa što niste oslobodili krajinu 93 ili 94 nego ste cekali oluju...kome serreš
Cazinska krajina i srebrenica nikako ne mozemo usporediti . Srebrenica nije imalo vojske i naoruzanja jer su isto predali stranim placenicima . A cazinska krajina je imala u tom momentu naoruzanja da oslobodi Bosnu do Banja luke i dalje da im ne zafali ni jedan metak.
Kako to da niste Hamdiju pitali za Vladu Šantića i za zračni most kojim su Bihaću slani oružje i hrana s hrvatskim helikopterima?!
unovcio si ti dobro svoje ucesce u ratu
Krajina pod kontrolom petog korpusa je sačuvala i Hrvatsku. Više je bilo četnika oko Bihaća nego u hrvatskoj.
Kako to da niste uspjeli spriječiti pokolj u Srebrenici?!
Pravo pitanje ali na pogresnu adresu? Sve one koji se busaju "MI OSLOBODILI 1995 g " pitati zasto te iste jedinice iz SVIH KORPUSA ARBiH nisu došle u NEZUK(opstina SAPNA) i na najblizu dionicu probili koridor prema SREBRENICI? Ali ko bi hodao u gradovima u šarenim uniformama da su otišli da ratuju?
Mrs smeće zločinačko. Šta ste vi spriječili, kako te nije stid lagat tako. Pogani nezahvalna
Čuj ti njega, spasili mu gaće i on govori da su sve imali pod kontrolom.... Njegove izjave nisu ni blizu transkripta oluje... U ostalom pročitajte sami i sve je jasno. G. Hadija je jedva sebe imao pod kontrolom
Žestoka mi priča u hrvata. Po njima ispada da du oni pokrenuli Oluju da bi pomogli Bihaću. Stvar je bila potpuno suprotna - Bihać je toliko zaokupirao srbe iz sao krajine, da nikad ne bi bilo bolje brijeme za Oluju. U 4 dana zauzeti onoliku teritoriju možeš samo kad dobiješ slab otpor, a Bihać je upravo razlog takvog, lošeg otpora.
@SilenceDoogood ... gdje to piše , zašto lažeš ? Bihać je bio usput , a Oluja jer pokrenuta da bi se oslobodio okupirani teritorij . Dođi sebi ako nemaš kome drugom .., naporni ste s vasim paranojama , svi protiv vas bla bla .Nebitni ste i niste nikakav faktor nit vas ko j za šta .Što prije to shvatite to bolje
Dragi Hamdija......bolje ti nama reci nakon tolikih godina gdje je general HVO-a Vlado Santic ?
@RudarskaZH što bi Hamdija odgovorio i znao gdje je kriminalac Šantić. Pogledajte na YouTube njegov interviju Smiljku Šagolju, potpuno mutan tip.
Koji je ovo zlocinac ubijo je s Dudakovicem HR,Generala Vladu Santica jos mu se za kosti neznaju gdje su,Dokle god ovakvi se sepure po BiH Tuziteljstvo neradi svoj posao nece biti pravne drzave..
Jedan od najčasnijih sinova naše zemlje!