Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema brige, uhljebit ce njega SDA u federalnu policiju ili neku drugu sluzbu. A da se treba smjeniti, treba. Previse je tip mlak i mlitav. Potreban je neko puno ostriji da uvede disciplinu u sarajevsku policiju.
Na glavi mu se vidi da je sarplaninac koji se domogao fotelje
Mog sina zovu po Izetovom usisivacu rudi al ne znam zasto?
Ako je zloupotreba ugleda,zlooupotrijebio sam na Heci jednu sitnu nju cu spomenuti ove velike necu.Dosao sam u uniformi komesara da dobijem lubenicu djaba hehehe.Mora se korostit pozicija malo
Politika ga postavila, politika ga smijenila, sve po zakonu, tako sve postavljaju i smjenjuju, ne bi trebalo da je tako ali tako je
predsjednik NO kruzik se usro na protestima 2014 ostavio poljciju koju je vodio i nikada se vise jine vratio na posao..disciplinski odgovarao dok je bio u sluzbi..vidimo i njegov kapacitet dok daje izjave🤣🤣...i on da ocjenjuje rad komesara kojem nemoze ni cipele cistit..
nista to.. to je lobiranje bilo...
Proci će i ovaj teror sto provodi Konakovic i njegova amaterska bratija od vlasti.A onda ce im se sve vratiti s kamatom.
@crnisnijeg vodi ga kući ako ti ga je žao!
Krme raditi zlo a dobru se nadati nikad nije moglo PRAVDA ZA DZENANA
ide li i walter pub na disciplinsku sa njim
Meni se cini da je jadan nasjeo ko mazga. Njega uvalise ostali se izvukose...
Ne sekiraj se Vojvoda je dovoljno zaradio novca preko cinovanja on ce ti advokate placati
Vidjecete ubrzo u kakvoj je Halilovic hobotnici odmotava se kluvko u veliku ne lovu usao pa zar vam nije jasno sto se toliko kompromituje da bi opstao da bi prikrio svoj kriminal i svojih nalogodavaca
Dok se Dini neko dobro ne hrakne u usta "hajka" na obrazovane ljude i profesionalce nece stati.
Lopovi budu godinama u fotelji a čim dođe i ole pravedan sluzbenik koga vole cak i policajci i narod. Odmah ga skidaju. Nema smisla.
Kako je Kružik bio dobar golman.