Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE TAJ FAKIN VORST? GLUPANI JEDNI BOSANSKI, LJUDI KAO TAJ VORST SU I KREIRALI ZLO KOJE NAM SE NA BALKANU DESILO, A SADA NAM KAO POMAZU, TAKVE TREBA ZIVE VATATI I VESATI IH PO BANDERAMA U BIH HAJD U ZDRAVLJE,,,
Povratnik sam, djeca mi idu u školu u RS, ja radim gde stignem, ali neke pomoći meni nema ni od koga. Trebaš potplatiti da dobiješ donaciju, a to mogu ovi iz dijaspore. A Halilović dijasporu koristi kao paravan za \"službena putovanja\"., kao i svi drugi političari koji idu na konto države malo na turistička putovanja diljem svijeta.
Mnogi tragediju prognanih koriste za lične interese a i pojedini prognani koriste situaciju na uštrb onih koji ratom nisu pomjerani iz svojih domova.Nevjerovatno je da kada nekom sagrade novu bolju kuću opet neće da se vrati pod izgovorom da u blizini kuće nema škole, asvalta,tržnog centra pozorišta i posla.Kao da su prije živjeli u Parizu te kao da su prije rata imali sve pobrojano, ostaju u mjestima u kojima su zemljaškim vezama našli posao dobili stan a obnovljene kuće koriste samo za vrijeme vikenda ili ih preprodaju.Nemogu se pomiriti sa tim da od naših budžetskih para sada obnavljaju kuće ljudima koji se od 1992 nalaze u Švedskoj ,Norveškoj,SAD-u itd.O mitu prilikom dodjela pomoći za povratak da i ne govorimo.Na svim nivoima i ministarstvima. Ja bih gradio kuće samo onima koji su prijavljeni na adresi obnove tj.povratka tj.samo istinskim povratnicima.Također bih vršio rigoroznu kontrolu utrošenih i datih sredstava.