Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opšti dojam građana o bezbjednosnoj situaciji u KS:Građani se osjećaju nesigurno. Ocjena za komesara Halilovića -nedovoljno 1. Opšti dojam građana o čistoći grada-Grad nikad prljaviji-Ocjena za Selima Babića-nedovoljno 1. Opšti dojam građana o čistoći zelenih površina - nikad prljavije-Ocjena za direktora Ramića-nedovoljno 1.
@uprolazu1 UKRATKO, NE UKLAPAJU SE U NOVI KONCEPT VLADANJA I UPRAVLJANJA U KS.
MEVLUDIN HALILOVIĆ JE BIVŠI SDA-OV MINISTAR MUP FBIH. NESPOSOBAN JE I POLITIZIRAO JE POLICIJU. MORA BITI SMIJENJEN SA FUNKCIJE POLICIJSKOG KOMESARA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesi mi se Haliloviću popeo na kurvac više
Sda placi ckapi
Ovaj ce policiju pod stecaj dovesti.
Gafić: Hoćemo spomenik specijalcima a ne fontanu roniocima, Ajnadžić: Tenk ne može,evo vam dokaz ko je ajnadzic
Idi u lopovsku SDA centralu, pa tamo prigovaraj! Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...
Zamislim nekad neku novu vlast u BiH 🤤 Koja skida sve uhljebe sa pozicija jednog po jednog dok sve ne skine i onda zabrani njihovoj djeci da budu na budzetu a da njihovo mjesto dovodi mlade i sposobne a ne podobne 😊😊😊😴😴😴😴😴
SDA koeumpirani uhljeb
@ZgemboAdislic46 Da je Jay Edgar Huver, on je žrtvovani jarac. Politikom se baviš ili se ona bavi tobom... Očito se nije bavio politikom, da jeste bio bi unaprijeđen
Neda SDAovac vlast.. Oni su Bogom dati (estakvirulah) po rodjenju, da budu na pozicijama. Kad je za smijeniti nekoga, preko noći odrade. Vlade sruše (kao u TK, kad su DF ministra MUPa smijenili) pa za pola sata novu formirali. Stoko 3 policajca ubijema za vrijeme tvog mandata, a da ne pricam ostale stvari. Da imas obraza, kao sto nemaš, sam bi otišao.
@gofrombalkan e vala ti svaka cast na komentaru......da je pametan davno bi ostavku dao.......vojsku mu ranjavaju on nista,,,,,slika se po bolnici sa ranjenim policajcem,,,,,,vojsku mu ubijaju opet coek nista,,,,,,da se bogdo borio da nadje ubice,ko sto se bori za fotelju.
Haliloviću sjaši više, ne ideš na vješala...bolje se Sadam držao, kad su ga vodili na vješala...
smijenite njega i hitno nedzada ajnadica nacelnika opstine centar koji ponizava poginule specijalce mupa u ratu ucjenjujuci ih sa izgradnjom spomenika a svi mi koji smo bili u ratu u sarajevu sjecamo se nedzadovih prijetnji sa pala ,,da ce za svakog jna vojnika ubiti 10 muslimana,,on je juce trebao biti u visegradu i nece on sigurno pljuvat nasu poginulu bracu i sinove dosta je vise bilo naseg ponizavanja
Osim smjene, treba pokrenuti i krivicni postupak zbog zataskavanja u slucaju Memic
nek nova Vlada radi svoj posao a policija svoj
Ama noga vise glavonja podobni
evo kako su pali dileri da ovaj dokaze svoj nadljudski rad a sve dogovor
Dok pijani Četnici traze, frišku muslimansku krv da piju , moje Balije teške bitke,,,,,,,,, za fotelje biju.....
Po velicini glava ljudi vidi koliko je ko na poziciji , i svi su isti