Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tacno. covjek hoce da postavi stvari na pravo mjesto. ovo je jedini pravi nacin da se krene naprijed u pravom smislu. sadasnji sistem sa "nasima" i "vasima" odgovara ekskluzivno pojedincima iz redova "nasih" i "vasim", a od ostalih isti svjesno prave ovce koji uskoro nece umjeti ni blejati. prvo treba stabilizirat drzavu pa onda se ide dalje, ka ekonomiji itd. u ovako posranoj i politicki haoticnoj drzavi sega je pricati o ekonomiji a kamoli o nekakvoj perspektivi.
Samo naprijed GENERALE, jasno je da je tezak put pred nama, i jasno je da smo opet bez ikakve odbrane kao i 92, i da su nam domaci izdajnici rasformirali Armiju i od cijele BiH sada napravili enklavu poput Srebrenice, u kojoj samo mozemo cekati kada ce nas klati. Da, tesko je sada zamisliti Armiju BiH na granicama Republike BiH - ali onaj ko to ne zeli, taj nije normalan. Ja to zelim i zato glasam za svog jedinog generala!
Zelim Vam uspjeh, imate moj glas i glasove svih koje poznajem, i nadam se glasove svih normalnih ljudi, ali, (najgore je ovo ali) bojim se da se nalazi(mo)te u bari punoj krokodila.