Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si Vaha, imaš li daha ,jos jedna tekma na tebe čeka . . .Sretno sa Burkinom.
fašistima nije bilo nista sveto,ni drevne gradjevine,ni cijenjeni i poštovani ljudi,ni najbolji i najvoljeniji fudbaleri,pjevači,knjizevnici,djeca,starci,zene,niko i nista im nije bilo sveto!Sramota!Nikad zaboraviti niti halaliti!
Kako komunistička kad je 21.11.1991. skinula petokraku a stavila trobojku.............komunizam=petokraka..........četnici kojima ćemo uskoro ubijat djecu=kokarda
Nisu Bošnjaci srušili crkvu, već Hrvati....i to se zna..........što ne znači da u sukobu koji dolazi nećemo porušit sve WCrkve na našoj teritoriji i to obavezno...................genocid srpskom nakaradnom narodu se mora vratit i biće vraćen brzom poštom.--.............nemate više JNA za guzom, a mi nismo bez pušaka kao '92...............vjeruj mi do zuba smo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Handroid test
Pa zipa ovo: Međutim, nakon što ga je pokušao izvaditi jer ga je žuljao, pištolj je opalio i ranio legendarnog Mostarca. Ma mislim.. Treba malo školovani ipak :)
Naglasak na samo-ranjeni.
Ko ga jebe,kad je trebalo da trenira bosnu,picka odbijo,a sad svi nesto pametni! Sajo je tito!!!
Kao što se može vidjeti iz priloženog, imao je 25 komentara, a u jednom trenutku Beganović se žali kako mu je plaća samo 2.500 KM te kako to i nije nešto strašno. U jednom komentaru mu se sugeriše da bi trebao da bude više emotivniji u svom poslu, a posebno kada je riječ o borbi protiv korupcije. Na to Beganović odgovara kako mu plaća nije 7.000 nego 2.500 KM....
što hočete, čovjek dao guz..ce za bih, tko je to još spreman napraviti
Mogu mislit koja je to panika i zaprepaštenje, na kraju brat sebe ranio! Metak je u zraku tad bio , nažalost i dan danas u najljepsem gradu osjeća ta napetost!
@ ex oriente lux Ti si bolan smradu "odnekud" dosao, tacnije iz zemlje Vlaxije, Rumunija a mi Bosnjaci ili Muslimani kako nas zoves, smo ovdje od "velikog potopa", prije nego sto je tvoje divlje krvolocno pleme i izislo iz jaja predka vam Vlada Tepesa Drakule. Ti ces nama spocitavat da smo odnekud dosli misu jedan! Karavlaxu!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
daboga se ti svoje nane nenayebo jes dosadaaan
Izgleda da dobra većina nije uopće shvatila poentu ovoga teksta, pa se sad takmiče u tome ko je koga više pobio, pa čak i ko je to surovije radio! Sram vas bilo, idioti nedofukani! Volio bih znati kako opstajete živi od siline nacionalizma, kako vas ne izjede, prevaziđite to već jednom, primitivci!
Ljepše bih komentare o ovom čovjeku pročitao na portalu ravnogorskog četničkog pokreta nego ovdje. Čovjek se sam ranio, šeprtlja je sa oružjem kao i većina normalnog svijeta ali je uzeo pištolj jer se nije osjećao sigurno u gradu u kojem je odrastao, grad koji je predstavljao i koji je predstavljao njega. Kad je pištolj opalio to se dogodilo ispred nekoliko ljudi tako da te priče o namjernom samoranjavanju zbog liječenja u inostranstvu padaju u vodu. Pored toga, sumnjam da nije mogao bit u Francuskoj i prije tog događaja. A o priči da je cigan, sve i da jes napravio je nešto što većina vas krastavaca ne bi za 5 života, uključujući i mene. Al smo gamad, hajde da konačno nekoga cijenimo?
Lik ranio samog sebe, a ovi se prepucavaju o komunizmu, socijalizmu, ko je kriv, ko je prvi počeo, padaju teške riječi tipa ustaše, četnici, poturice, balije... Glupi narode, osvijesti se!
haha MIROTVORAC "Uzeo je pištolj i stavio ga iza leđa. Međutim, nakon što ga je pokušao izvaditi jer ga je žuljao, pištolj je opalio i ranio legendarnog Mostarca".
hahaha upuco sam sebe?
Nasljednik susica