Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trči, trči , Kenjac ! Šepa, šepa, Šepić, a Dodik sve nadgleda i govori ovog hoću, ovog neću, ma neću ni jednog, ako mi Tihomir ne da direktora Porezne uprave. Nema džabe, ni u stare babe. Nije Dodik budala, a ti izdajico Gargamele umi se i ubi se.
Pa covjek je ginekolog, sta ce on da cuva i stiti, djecu! Strasno ko nam vodi ministarstva, nigdje veze!
Kuku nama sta uradise ovi sto glasase za SDA to je najvece zlo za BiH.
Sta cete covjek skolije kcerku u USA a to kosta.
ne znam ni ko je ni kakav je. jedino sto znam da je bosnjak, ima ge otkriva , ne mora skidati bokserice. i treba da je . ima facu kao da ge je bas dragi A.. zxa to stvorio. zivi bili pa vidjeli i ne osudjujmo covjekla unaprijed . sretno muskarcino
SVEJEDNO KENJAC ILI MAGARAC...PAPAK SJASI DA SELJAK UZJASE... NISTA SE NE MIJENJA...
i ova SDA se ugusi udomljivanjem podobnih.. umjesto da izvuku nekog novog, sposobnog, mladog, oni opet potrosenog, ohrdanog.. isto ko kad su mustafu mujezinovica turili za federalnog premijera.. potrosen covo maksimalno.. i gdje god je bio, nista nije napravio..
Sve gori od goreg.
Čuj Kenjac nije bolan Kenjac Kenjcom se otvara Film festival.
jel ovo budući ministar sigurnosti Kanade? pa se pored Nijagarinih vodopada slika:-)