Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Halid Genjac kad bih izasao na listu dobio bih ka mislim jedno 120 glasova,covjek vjecito na kompezacijskim listima i vjecito u parlamentu i tako 23 god. Zato i napustaju stranku zbog Halida i njemu slicnih
Halid poslanik 20 plus godina...pa samo je Muhamed duze od njega poslanik i to neznatno
Genjac zadnjih 20 godina zivi na račun države. Najveći uhljeb=Generalni sekretar.
Mjesecna plata 5000 KM ucinak 0
Još malo stranka će vam se zvati U3. Uhljebi uhljupi i ublehaši . Abdulah Skaka dovodi U3 na predizborni skup Hahahaha
j..bo rocco sifredija i njegovu kolekciju pornica kako ova sda je..e
ko glasa za ove narkomane i alkoholicare sto se peru petkom na dzumi od grijeha nedjeljom u crkvi dabogda mu jos gore bilo i nemoj te da cujem kukanje penzioneri ovo ono studenti ovo ono nehljebi ovo ono tisina dok vas bake covic dodik karaju.
vise clanova se brise iz SDA , nego sto se brise ljudi sa fejsbuka
Kako su i navikli, iz fotelje u fotelju. nema novih,a kamoli mladih lica na sceni.
taman kad smo mislili da ne mogu kriminalnije, oni dovedose Kenjca na mjesto Zukica. Novi skandal u najavi i SDA u propadanju!
Kakav li spektakl on priprema.. Ostaje da se vidi..
Kad mislim da ne mogu gore, oni me uvjere da mogu.
150 000 RADNIH MJESTA BAKIREEE!
SDA je svaki dan sve veci cirkus
Kaže ''riđobradi-prvorođeni'' od milja ''leader u Bošnjaka'' sve je to ološ što je izišao iz stranke , ionako bi ih mi očistili. Žao mi je samo što ode ''Alaudidae'' iz stranke. U pravu si , do sada si ti njega ''držao u šaci'', sada on tebe. To znači da možeš očekivati.....???!!!
Pa zar nije dovoljno dobio nego i u ovim godinama treba još više da se uhljebi?!
Kenjac je jos jedan od inih koji u sedmij deceniji trazi pozicije. SDA je stvarno unistena. Cestitke Bake, babo ti se u grobu vrti kao razanj i mogu samislit kako te spominje. Sve za sta je jadnik ginuo i po zatvoru lezao ti si za dva mandata nepovratno unistio. Svaka čast Bake, ne može to svako.