Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala allahu pa je ostao ziv..a zna li se hoce li mu oko funkcionisati
Halida za predsjednika kad se oporavi... moj glas vec ima
najveća ljudino u bih, brz oporavak i da nam što prije zapjevaš. dragi bog te čuva, a bosna i bosanci te vole:)) kralju samo naprijed...ako bog da
Sta ti je ba cim je to bosansko nista nam nemoze biti ^^ najjaci smo na balkanu
JE*O VAS HALID VISE!!!!
halide legendo nasha budi nam dobro i sto prije ozdravi da nam zapjevas u areni u zenici :)
Ba mi je drago zbog njegovog oporavka,to je jedan veliki covjek....
E vala Halidaga ,naspavò si se ko nikad . Hajmo sad na mrsavljenje ,prestanak pusenja i alkohola i naravno pojas ,cak i kod kuce u fotelji ! \"KAD DUNJALUKA PRODJEM I TOBE DODJEM\" . Novi album .H Beslica.
Hvala Bogu,ljudino naprijed samo.
makar da nesto bude pozitivno na Sarajevo-x.
Jos ces ti nama pjevati moj Halkane....Nedaj se....
kralju naš ne zove tebe put još nigdje, ostaješ ti sa rajom još puno godina da nas uveseljavaš, samo bi sada trebao malo više misliti na sebe... vole te raja sa bjelava
Samo hrabro nasa legendo i ljudino! Sto prije nam zapjevaj sine Bosne! BOSNA4EVER!
Samo hrabro nasa legendo i ljudino! Sto prije nam zapjevaj sine Bosne! BOSNA4EVER!
Jedna od radosnih i veselih vijesti ,sad ce nama uskoro akobogda halidaga da zapjeva i da digne publiku na noge kao sto je to dosad mnogo puta uradio,samo naprijed halide zelim ti brz oporavak akobogda.