Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se bavite politikom? - Pa znate, imam milijardu razloga...
Zato SDA i napada novu skupstinsku vecinu. Nece skidati kajmak...
Obican puk se pita sto se toliko opiru da budu u vlasti, pa kako nece ..samo budzet zupanije/ kantona 1 milijardu KM, a gdje su budjeti Opcina ... zato papke i ne zanima ostatka BIH, sve je jad i bijeda u odnosu na Sarajevo, da se ne uvrijede ljudi, ali tako oni shvataju BIH od bascarsije do Marin dvora... samo budjetske jaslice i da im se laganini zanose jaja u krivini, nek im mame i zene zanose,. do novih izbora i nove ublehe..
E kakvih gluposti nepovezanih napisa ... dobro smo mi išta sa takvim "mozgovima" poput tebe... Čuj "opiru se da budu u vlasti" XD .. plač, kolika nepismenost.
LOPOVI...
Postena drzava ... za kuma ... za kumaaaaaaaAa, za rodju, za rodjuuuuuu...