Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikani i hakovanje😂😂😂
www.balkanio.com Najbrži pregled dnevnih vijesti iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore ! Sve na jednom mjestu !
Sifra od jedan do osam
Koja je sifra bila,ndp123?
Malo jedemo slamu i korijenje, malo vodimo napredan tehnoloski rat hakovanjem Tviter profila... Bosnjama smo sve po potrebi.
@Netixba No ko je tebe optuzio da si bijednik? Kazem da po potrebi vase vidjenje nas varira od nesposobnih kabadahijskih idiota koji jedu slamu do zlih genija koji bi mogli biti dio sljedeceg filma o Dzejms Bondu i koji preceg posla od unistavanja zivota jadnom Bosnji nemaju. Nista manje i nista vise.
@Netixba Vidi ja Dodika nikada nijesam podrzavao pa necu ni sada, Bakir i Covic vec nijesu moja briga. Da bi bilo lijepo da robijaju tu se slazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile the hacker
ma da...glasaci ndp svi odreda tvituju....aaahihihihihihihiiii...ovi cavicevi su gluplji nego sto sam mislio...naravno potpuno je razumljiva njihova nervoza jer najnovija istrazivanja kazu da nece preci cenzus.....ako ne predju cenzus a kako onda cava da cisternama dovozi morsku vodu u svoj bazen na manjacu?....:)
@LimesS ...cuo sam da je glavna uzrecica u banjaluci....ko glasa za cavu pusit ce travu...:)
@LjiljanSerbBosnia jedini niži oblik života od SDA bota je SNSD bot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da vas obavijestim da je Zukorlić doktorirao na svom privatnom fakultetu. Sve što se pitao, bez greške je odgovorio.
sve cestitke...magistru doktoru profesoru efendiji docentu sahu zukorlicu....:)
@LjiljanSerbBosnia Čovek puca na Brnabićkino mjesto )))))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)