Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Somun je, nakon diplomatske karijere, napisao neke super knjige koje treba pročitati ali i imati.
Suti,mogu doci po tebe. Nego nebavi se ti Kurdistanom nego o BiH.
Nemamo ni mi drzavu,pa niko ne pise knjige o tome.
A ima nas...nas i turaka sa kurdima skoro 50 mil...
Pišeš o Kurdima koji su hiljadama kilometara daleko od nas a ne pišeš o Romima koji su ti tu pred nosom i kojih btw ima sigurno više kada bi ih sabrao samo po Evropi!!! Što ne pišeš o Rohinjama, Palestincima....
To ce sejdic.. ako mu neko napise knjigu haha
Kakvi ba Kurdi, nikad ih očima nije vidio da mu nije plaćeno da se potpiše na knjigu koju su mu napisali gulenovci samo da okrene tursku protiv nas. Uzeo prljavi novac a nama saveznika tjera u opstanku na ovim podneblju. Prodaje državu!!!!
E sad si izgorio u Turskoj!!! Istinu ne vole silnici, kakav god predznak imali.
Sjeća li se o ove priče sastavljene od latiničnih sloca da izgledaju kao ćirilica: XEPOJ O KOME TY KA3YJEMO 3OBE CE XAJPO COMYH, A CTAHYJE, HAPABHO, Y CAPAJEBY, TE, 3HA CE, Y KBAPTY XPACHO. Y XAJPOBY XAYCTOPY CTAHYJE PA3HA CAPAJEBCKA PAJA, HO BPATA Y3 BPATA MY JE XAJPA 3YKO, KOJA JE MECAPKA Y 33 "AHKAPA". XAJPO JE, KAO XAJPA, HA 4. KATY, A HA 5. HEMA CTAHAPA - CBE CA 5. KATA JE Y OBOM MOMEHTY Y PC.
Somun pred ramazan
Ivo Komsic je odvratni matorac