Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to u guzicu mozete sebi da zabijete dok Sud BiH i Tuzilastvo BiH ne profunkcionisu, za 15 godina postojanja i po svim vandrzavnim parametrima mi smo zemlja debelo ogrizla u korupciju i kriminal ali presuda nema , drzavi se ukradene pare ne vracaju, pa Covic ima kucu ko i Todoric , al hajd Todoric bar ima Konzum pa ti vidis odakle pare ali ovaj samo politicar i ima kucu od 5 miliona maraka ??? a tek na moru ???
Nadati se nada zadnja umire.
5 dana Han, vikend...pauza....3 dana Mogerini, vikend...pauza...4 dana Vigemark...pauza...1 izjava Incko... I ode vrijeme, ništa konkretno...samo BLA BLA BLA, koje nas skupo košta.
Kakva zainteresovanost! Idemo u EU nema šta...😂