Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle je sada ovaj Hahn izronio ? Ti zapadnjaci uvijek daju mandat nekoj kreaturi da kao komentarise nase stanje. Jebem i njih i njhovo prosirenje, ljudi prihvatimo se posla.
Odes u Njemacku ili Austruju i na svakom cosku cujes ono 'auslender raus'. I onda ti neki europski salabajzer govori o slobodi medija. Mamu vam eurosupacku nabijem.
E šta smo doživili. Dođe ti trečerazredni evropski diplomata i soli pamet kako kod tebe nešta nevalja. Svatko ko iole prati evroske medije je prestravljen sa njihovom neslobodom i uniformisanošću (postoje NATO konformni i NATO nekonformni mediji).
Luna ko je odje na aparatima??
kraljica zaradjuje platu
Kao na prmjer Poskok.info.....to vam je jedan fasisticki portal koji ne dopusta neistomisljenicima kao sto su oni da ostavljas komentar,ako im ne odgovara vas stav necete uspjeti tamo opstati...!
ee jarane a da vidis kakvo je stanje sa gradjanskim slobodama u knezevini laktasenko tek onda bi se zabrinuo
auh nekakva mensura mi nareda 48 minusa hahahahahaha e svakakavih ludaka ima boze dragi a i besposlicara mene bi mrzilo klikati toliko
u svakom slucaju je nebo i zemlja sa knezevinom