Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, Hrvatica i katolkinja jako volim slusati ovog covjeka. Procitala sam i njegovu knjigu. Jedini iz islamske vjere koji ima nesto mudro i pametno za reci. Njegova duhovna energija se osjeti dok ga gledate na tv. Respekt za ovu ljudinu!
podaj mu
@VlahoRemovex sta je tu lose na slici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bugari je cisti idealista, dobar, merhametli sto je ne spojivo u danasnjem vremenu.....Oko nas svuda vukovi samo reze da ti otmu sto imas i da te rastrgaju... ekonomija nam propada jer svoje ne postujemo, pravdu ne trazimo radi mira u kuci, sve posljedica nekog merhameta.... Bosanski covjek treba da se nauci samopostovanju a ne nekoj poniznosti..
@Destroyer5 tacno tako, vidjet ces ako srbija udje u eu kako ce nam praviti probleme, nije dugo ni Hrvatska bila dok nije pocela da nas ocrnjuje u diplomatskim krugovima samo radi nasih dundjera koji vode minderasku politiku.... mozes ti biti i dobar ali korektan. i strog ali pravedan.... sa svakim lijepo ali svoje gledaj i svoj inters trazi.... kod nas nazalost politicari samo licni interes a ne za citav narod,a sto se naroda tice IZ ga zaglupljuje,jer i vodje imaju podanicki mentalitet
I ti mjenjas klubove ko ibrahimovic men se cini
Ali Allah ne voli puno toga, a drži se za stvaraoca istih stvari. Previše komplikovano za moj prosti um.
Joj reakcija ko da je clanak o Titu!
Legendaran covjek
Kaže: " on je hafiz (ne mislim na Bugarija) on zna, on će ti reći, a ovaj odgovara pa ja znam hafize od 9 ili 12 godina, jel' i njega treba da uvažavam prije nekog daije?!"
Dobar je Bugari... najsmjesniji su mi oni hafizi sto ljutito mlataraju rukama i krive ocima dok propovjedaju. Koja transformacija. Covjek odmah pomisli da nikad ocima Bosne nisu vidjeli poput onaj mostarskog hafiza Golosa
Hafiz stari perverznjak hoće da se brine o tuđim zadnjicama....
Mladi Bugari 1998 ! Sulejman Bugari je srednju školu, medresu, završio u Sarajevu. Sa treće godine Teološkog fakulteta u Sarajevu, današnji FIN, odlazi u Medinu na fakultet.
http://saff.ba/wp-content/uploads/2017/06/19260280_1363453780410655_2807481272244410964_n.jpg I tako dok su nam najbolji stručnjaci ginuli u rovovima ko topovsko meso, djeca uglednika i novinari kao bitni kadreovi su fromirali jezgro sretnog šerijatskog društva čije blagodati uživa kasta na vlasti U PUNOM KAPACITETU. A pomenuti borci ? Eno ih LJETUJU FADILU po prozorima za koricu hljeba ! Alahu ekber !
Ko je ova budala i zašto nije u Gvantanamu??
novotarije
Povraca mi se od ove finoce 🤢
ovo ima smisla i lijepo zvuči, ali mi nje jasno kako vjernici ne mogu sami doći do određenih zaključaka u vezi sa unapređivanjem samih sebe, šta je dobro i šta je loše... i onda, naravno, da te zaključke provedu u praksi...
Šta ima smisla? Što meni neki hafiz govori šta to gospod ne voli?
@Freebjstxtme ovo meni ima smisla: "Vrijeme je da nastavimo post od svega što Allah ne voli i što uznemirava drugog". drugim riječima, treba biti ispravan i izvan svih ramazana i praznika i paziti druge i ne gledati samo svoju guzicu u ovom svijetu u kojem ljudi egoizam furaju kao nešto dobro...
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
pametnom dosta da svati