Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo se čuvali i bili odgovorni od početka, ovo bi bila dobra ideja. Pošto nismo, ima da bude veselo pravo. Ko misli da može djeci objasniti da se ne ponašaju kao idioti, nije nikad radio s djecom. Čast izuzecima, naravno. Nisu ni sva djeca ista. Ali svaki razred ima minimalno jednog debila koji će da kašlje drugoj djeci u lice "radi fazona", pljuje po klupama i tako to... Biće ove zime spektakl za pamćenje.
Odlican komentar. Daj Boze da nas puste u EU drzava do 2022.
@HejBa Ko ne vjeruje, neka samo odvoji 30 sekundi i razmisli malo. Kako će se u školi ponašati dijete koje mjesecima sluša roditelje kako na sijelima laprdaju da je to sve izmišljeno i da Bil Gejc hoće da ih pelcuje? Puna nam je država takvih "youtube stručnjaka". Ko će to dijete ubijediti da se mora ponašati odgovorno? Neće niko ba, da se ne lažemo džaba. Biće ovo rokenrol pravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
razlog tome je jer “djeca ne oboljevaju od tezeg oblika bolesti”?! zasto trebaju da obole uopste? da prenesu nanama, dedama, roditeljima, da nekog nose na dusi citav zivot? tuzno i zalosno.
Doktora i razloga što se treba ići neozbiljno. Ne znaju kako se virus ponasa uopšte a oni neka rade škole. Roditelji u najmanju ruku ovce, i stručnjaci su nestručni do sada prije bi šaman lijek pronašao. Ali HNK idemo dalje dok djecu ne sredimo jer treba da se i djeca u statistici nađu.Nije uopšte do države do nas je mi smo ušli u mrak zajedno sa čitavim svijetom.
torente i ti ces jednom akobogda biti penzioner hocemo li tebe tada smaknuti
kontrakontre u kafic nemora niko ici to slobodan izbor svakog pojedinca
gooUser1587714993 mi se ne zalažemo za online jednostavno situacija je takva da niko nemoze garantovati sigurnost djeci pogotovo ako imaju neku hronicnu bolest i ova izjava ministra je samo da se dodvori narodu i da kaže sutra eto nije domene
between za djecu van škole roditelji dogovaraju a u škole krizni štab ako se nekome dhetetu nešto loše desi onaj ko je dozvolio da se ide u školu snosi odgovornost ko će u ovakvoj situaciji to potpisati
Minustar skida odgovornost sa sebe krizni štab neće dozvoliti da djeca idu u školu to valjda i vrabci na grani znaju
Svako posebno donosi odluke. Ako iko prezivi bice cudo.
Hadzovic nema pojma koju odgovornost preuzima na sebe i kakve to moze imati posljedice,i da li on zna koliko djece ima sa hronicnim bolestima koja mogu urijeti od korone,ne znaju ni skole,a kamo li on
Navedite jednu drzavu u u kojoj se ne ide u skolu zbog Korone? BRAVO
koja smo paranoicna generacija.. svuda u svijetu djeca id u skolu ljudii
@kontrakontre gdje idu bejbe?
A šta je s djecom koja imaju hronična oboljenja?!
Podrzavam! svuda u svijetu djeca idu u skolu i ako je korona tu. ako mogu kafici, mogu i skole.
Bravo, podržavam i ja!
"Apsurdno je zamišljati o održavanju nastave online, dok se u isto vrijeme ljudi mogu noću okupljati u ugostiteljskim objektima, na širim okupljanjima, bilo prijateljskim, rodbinskim, vjerskim i raznim manifestacijama", kaže Arapović. S jednom "malom" razlikom da u ugostiteljske objekte ideš dobrovoljno a u školu obavezno.
Niko ne vjeruje u virus, a sad niko ne da djeci u školu. Mi smo jaknaopakiji narod u Svemiru
najnaopakiji*