Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Hadzovic bi prodao rodjenu familiju za dio nekog od fondova za nevladine organizacije.
Hadžović: Pripadnici OSBiH su najbolje diplomate naše zemlje Rekli su to i Milorad Dodik i Mladen Ivanic postrojivsi ih da odaju pocast genocidnoj izdrkotini i ozvanice Referendum o Danu tzv. genocidne izdrkotine !!!!!!!!!!!
@BiHer to sam ja govorila tvojoj mami cijelo vrijeme ( bolje ti je da gutaaassssssss nego da te trpajuuuu) ali nije slusala pa eto rodila je tebeee. Inace tu noc kada si zacet mama ti je bila sa prvotimcima FK.
@BiHer hebem ti prvo krzno sto si oko vrata nosio
@BiHer ZNACI SRBI POSTOJALI U VRIJEME OSMANLIJA . KRV IZMJESANA. SADASNJI BOSNJACI POSTALI OD SRBA. sto se vi ne hvakite da ste postali od SRBA. Idi bre mamu ti hebem u picky
Trosite 300 miliona. Bezvrijedni za odbranu cjelovitu BiH, jer bi se raspala u tri tora. Samo VI smradovi, gulite gradjane BiH, najveći ste teret, budžeta države. Narod je branio i uvijek ce braniti svoje Ognjište.
I ne'bili kad je godisnji budzet ministarstva odbrane BIH 300 "MILIONA" km.Kakv li bi bili da je 0 km,tj samo patriotski!?
Najbolje diplomate su sportisti. Ali šta vi znate o tome, stoko uhljebarska.
@Sticenik sportisti? Imena i medalje/trofeje nabroj?
@ba33. Mejne nime tih trolerskih folova. Salihamidžić je više uradio na promociji zemlje, a koju medalju je za lični uspjeh dobio? Džeko, Pjanić, Teletović, Nurkić... I da ne nabrajam dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sjecate se onog naseg mirovnjaka u africi sto je pobjegao cim je malo zapucalo hahahha
MARŠ STOKO PETOKOLONAŠKA! OD GENOCIDNE GAMADI SE NIKAD NIJE PRAVILA VOJSKA!
OSBiH je jedina formacija sastavljena od 4 vojske, VRS, ABiH, HVO i NOZB koje se ocime gledati ne mogu.
@Vladimir71Jed vala ne mogu se ni na sliKi vidjeti😂